خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح جامع مدیریت پسماند استان مازندران تدوین شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 آبان 1398 - 11:58
مدیرکل محیط زیست مازندران با اشاره به اهمیت محیط زیست در زندگی بشر گفت: طرح جامع مدیریت پسماند استان مازندران تدوین شد.
زيست،ساري،مازندران،زباله،محيطي،تومان،مديركل،اظهار،محيط،مديري ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسین علی ابراهیمی کارنامی امروز در کارگروه راهبردی مدیریت پسماند استان مازندران اظهار داشت: همه ما وظیفه خدمات‌رسانی در راستای فعالیت کاری خود داریم و باید عواملی که موجب نارضایتی مردم و افکار عمومی به ویژه مشکلات و دغدغه‌های زیست محیطی می‌شود را برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه طرح جامع مدیریت پسماند تدوین شد و طرح تفضیلی باید به درستی اجرا شود، افزود: باید بدانیم برطرف کردن مشکلات زیست محیطی تنها بر عهده محیط زیست نیست بلکه سایر دستگاه‌ها نیز باید به درستی گام بردارند و شهرداران و پیمانکاران نیز به تعهدات خود عمل کنند.
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت: مردم و کشاورزان حق دارند خاک و محیط زیستی سالم داشته باشند و با عواملی که مخل نظم زیست محیطی شوند دستگاه قضا برخورد می‌کند.
سیدمحمد محمدی تاکامی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران نیز در این جلسه اظهار داشت: ساخت زباله‌سوز ساری یک پروژه ملی و از ارکان اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و زیست محیطی بوده و ساخت آن باید تسریع شود.
وی افزود: اکنون فصل بارندگی بوده و در روزهایی که شرایط جوی مساعد است باید برای کار استفاده شود و شرکت پیمانکار نیز تجهیزات مورد نیاز را اعلام تا پس از ثبت سفارش از کشور مقصد وارد شود.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران تصریح کرد: شرکت‌های پیمانکاری باید به تعهدات خود عمل کنند و اکنون با توجه به تخصیص اعتبارات هر گونه عدم پیشرفت پروژه نشان دهنده عدم کفایت مدیران یا پیمانکاران است.
محمدی تاکامی گفت: 30 میلیارد تومان به زباله‌سوز ساری و 8 میلیارد تومان تملک دارایی برای شهرداری اختصاص یافت که با پیشرفت فیزیکی اعتبار بیشتر اختصاص می یابد.
وی بیان کرد: زباله کشاورزی هفت برابر زباله خانگی است و جهاد کشاورزی این امر را با برنامه اصولی مدیریت کنند و نیز برنامه‌ای تعریف کنند تا زباله دامداری تبدیل به کود شوند.
عندلیب مجری طرح زباله‌سوز ساری نیز در این جلسه اظهار داشت: کل اعتبار مورد نیاز برای نیروگاه 30 میلیارد تومان بوده که از این میزان 18 میلیون سهم شهرداری است.
وی افزود: 4 میلیون و 700 هزار دلار از بخش ارزی قرارداد مانده است تا به شریک پرداخت شود و 65 میلیارد تومان جهت تاسیسات زیرساختی و ابنیه خط انتقال آب،گاز پست برق خرید زمین تفکیک زباله نیاز است.
انتهای پیام/ح