خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گشت‌زنی پلیس نظامی روسیه در شمال شرق منبج آغاز شد

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 آبان 1398 - 11:27
یک نماینده پلیس نظامی روسیه اعلام کرد: نیروهای این واحد نظامی که در استان حلب سوریه مستقر هستند گشت زنی‌های خود در شمال شرق شهر منبج را آغاز کردند.
گشت،سوريه،رودخانه،شرق،نظامي،روسيه،نيروهاي،زني،تركيه،پليس،قرار

یک نماینده پلیس نظامی روسیه اعلام کرد: نیروهای این واحد نظامی که در استان حلب سوریه مستقر هستند گشت زنی‌های خود در شمال شرق شهر منبج را آغاز کردند.
به گزارش ایسنا، به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، این مقام پلیس نظامی روسیه اظهار کرد: مسیر این گشت زنی در طول مواضع خط مقدم نیروهای مسلح سوریه در چند کیلومتری روستای قیراطه در مجاورت رودخانه ساجور و در فاصله نه چندان دور از مقطع پیوستن این رودخانه به رود فرات است.
به گفته وی، این منطقه پیش از این از سوی نظامیان آمریکایی که به دنبال آغاز عملیات "چشمه صلح" از جانب ترکیه به سمت مرز عراق عقب نشینی کردند مورد گشت زنی قرار می‌گرفت.
رودخانه ساجور همچون یک خط تماس میان نیروهای مسلح سوریه و گروه‌های معارض مخالف دولت این کشور عمل می‌کند که مورد حمایت آنکارا هستند.
مقام مذکور در ادامه عنوان کرد: یک سری گشت زنی‌ها در جنوب شرق قیراطه در نزدیکی حوزه قره قوزک در کرانه چپ رودخانه فرات در مجاورت جاده و پل منتهی به شهر موصل انجام خواهد شد.
این افسر در عین حال گفت: عمده سفرهای مسافران و نقل و انتقال کالاها از طریق این پل انجام شده و نزدیک‌ترین گذرگاه مشابه به آن پیش از ۶۰ مایل در سمت جنوب شرق و در حوزه رقه قرار دارد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و رجب طیب اردوغان همتای ترکیه‌ای وی روز سه شنبه توافق کردند پلیس نظامی روسیه و نیروهای سوری در منطقه قرار گرفته در طول مرز سوریه با ترکیه گشت زنی کنند.
چندی قبل ترکیه با آمریکا به توافق رسید تا یک آتش بس پنج روزه را در شمال شرق سوریه به منظور اجازه به عقب نشینی شبه نظامیان کرد از مناطق مرزی خود اعمال کند.
انتهای پیام