خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصمیم جدید «اون» درباره منطقه توریستی حائل میان ۲ کُره

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 آبان 1398 - 11:26
رهبر کره شمالی می‌گوید منطقه توریستی مشترک میان ۲ کشور در خاک کره شمالی قرار دارد و باید کنترل آن به دست پیونگ یانگ باشد.
كره،شمالي،جنوبي،قرار،واقع،كيم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کیم جونگ اون رهبر کره شمالی می‌گوید تسهیلات متعلق به کره جنوبی واقع در منطقه توریستی «ام‌تی کومگانگ» باید پاکسازی و از نو به شیوه‌ای مدرن ساخته شوند- اظهارنظری که بهبود رابطه میان ۲ کشور را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.
ام‌تی کومگانگ یکی از ۲ پروژه اقتصادی بین ۲ کره واقع در امتداد منطقه صنعتی «کئاسونگ» و نمادی مهم از همکاری آنها در طول دهها سال خصومت‌ورزی ناشی از جنگ شبه‌جزیره کره است.
این در حالی است که کیم حین بازدید از این مکان واقع در ساحل شرقی کره شمالی، تاکید کرد این ایده که ام‌تی کومگانگ را نماد رابطه کره شمالی- جنوبی تلقی کنیم، اشتباه است.
به گفته وی، این تفرجگاه در خاک کره شمالی قرار دارد و مسائل مربوط به گردشگری آن نباید در کنترل کره جنوبی باشد.
در مقابل، سئول می‌گوید انگیزه پیونگ یانگ از این اقدام را مورد بررسی قرار می‌دهد.
وزارت آشتی کره جنوبی در این باره اعلام کرد: چنانچه کره شمالی هرگونه درخواستی دارد، ما موضوع را از جنبه حراست از دارایی‌های شهروندانمان، روح حاکم بر توافق‌های ۲ کشور و از سرگیری تورهای گردشگری ام‌تی کومگانگ مورد بحث قرار می‌دهیم.