تعیین وظایف همه دستگاهها در قانون جدید مدیریت بحران
مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان گفت: وظایف همه دستگاهها در قانون جدید مدیریت بحران تعیین شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان گفت: وظایف همه دستگاهها در قانون جدید مدیریت بحران تعیین شده است.
به گزارش ایسنا، توحید سلیمی در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان ابهر با اشاره به تصویب قانون جدید مدیریت بحران از سوی مجلس و ابلاغ آن از طرف رئیسجمهور، گفت: از چهارم شهریورماه امسال این قانون لازمالاجرا است.
وی با بیان اینکه در قانون جدید بسیاری از مشکلات قانون قبلی مرتفع شده است، افزود: در قانون گذشته همه وظایف بر عهده مدیریت بحران بود اما در قانون جدید همه بخشهای جامعه اعم از دستگاههای اجرایی دولتی، غیردولتی و مردم در اجرای آن مسئولیت دارند و با محوریت این قانون وظایفی بر عهده همه قوای سهگانه نهاده شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه در قانون جدید برای ۴۰ دستگاه اجرایی وظیفههای مشخص معین شده است، اظهار کرد: همه دستگاههای اجرایی کشور که در مواقع عادی به مردم خدمات ارائه میدهند در مواقع اضطراری و بحران نیز دخیل هستند.
وی با اشاره به اینکه برخی واژگان در قانون مدیریت بحران جدید حذف شده است، ادامه داد: با توجه به این تغییرات باید ادبیاتها در مورد واژگان مدیریت بحران نیز عوض شده و به یک ادبیات مشترک تبدیل شود.
سلیمی با اشاره به اینکه ۱۰ عضو جدید به اعضای مدیریت بحران در قانون جدید اضافه شدهاند، افزود: از جمله این اعضا دستگاههای فرهنگی، اقتصادی و دستگاههای ذیل وزارت کار هستند.
مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان با اشاره به اینکه قانون جدید با یک نگاه جدید نوشته شده است، ادامه داد: منظور از مدیریت برای بحران در قانون جدید فقط بازسازی و بازتوانی در لحظات اولیه نیست، بلکه انجام اقداماتی قبل و بعد از بحران نیز با نگرش جدیتری مدنظر است.
مدیرکل مدیریت بحران استان ماده ۱۳ و ۱۴ قانون جدید را از دیگر ظرفیتهای آن برشمرد و اظهار کرد: بر این اساس مسئولیت دستگاهها مشخص شده و دستگاهها موظفاند به مسئولیت خویش عمل کنند.
سلیمی نیروی انسانی توانمند و آموزشدیده و تجهیزات را دو عامل مهم و اساسی در مدیریت بحران برشمرد و گفت: همه اقدامات مدیریت بحران با هدف کاهش خسارات جانی و اقتصادی انجام میگیرد تا میزان خسارات به حداقل ممکن کاهش یابد.
انتهای پیام