خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندارد نبودن خودرو و جاده‌ها عامل عمده تصادفات است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 30 مهر 1398 - 19:24
نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، گفت:وی ذکر کرد: 94 درصد از حمل‌ونقل، جاده‌ای و زمینی است و متأسفانه عامل عمده تصادفات، استاندارد نبودن خودرو و جاده‌ها است.
استاندارد،سنندج،ديواندره،كامياران،رعايت،نماينده،شوراي،مجلس،ا ...

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، گفت:وی ذکر کرد: 94 درصد از حمل‌ونقل، جاده‌ای و زمینی است و متأسفانه عامل عمده تصادفات، استاندارد نبودن خودرو و جاده‌ها است.
به گزارش ایسنا، سید احسن علوی امروز(30 مهر) در روز جهانی استاندارد، اظهار کرد: وارد مرحله چهارم انقلاب صنعتی شده‌ایم و با ربات‌ها، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء سروکار داریم و انقلاب صنعتی باوجود پیشرفت و توسعه نبود اشتغال و کاهش بیکاری را به وجود می‌آورد و باید قبول کنیم که وارد دنیای جدیدی شده‌ایم.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به رعایت استانداردها، بیان کرد: در دنیای جدید و هوشمند باید استانداردها را رعایت کرد که در این صورت می‌توان زندگی کرد.
علوی عنوان کرد: رعایت استاندارد به انسان سلامت و جرات می‌دهد و در جامعه از لحاظ مواد غذایی، کشاورزی و حمل‌ونقل امنیت دارد.
وی ذکر کرد: 94 درصد از حمل‌ونقل، جاده‌ای و زمینی است که نبود استاندارد در این زمینه موجب از دست دادن جان هزاران نفر می‌شود.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: متأسفانه عامل تصادفات، استاندارد نبودن خودرو و جاده‌ها است.
در ادامه کمال حسینی، رئیس اتاق بازرگانی سنندج، با اشاره به اینکه استاندارد در فعالیت تولیدی یک ضرورت است، گفت: کالاهای استاندارد می‌تواند فضا را برای تولیدکنندگان در داخل کشور و سطح بین‌الملل ایجاد کند.
وی گفت: باید فرهنگ استاندارد را در جامعه نهادینه کنیم و با توجه به شرایط کشور باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشیم.
رئیس اتاق بازرگانی سنندج، بیان کرد: در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به حمایت از صادرات و تولیدات صادرات محور اشاره‌شده که در این راستا از مجموعه استاندارد درخواست داریم تولیدکنندگان را درک کنند و هزینه‌ها را کاهش دهند.
انتهای پیام