خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین: رژیم کنترل تسلیحات در معرض چالش جدی قرار دارد

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 20 بهمن 1397 - 11:04
رئیس جمهوری روسیه از وزارت خارجه این کشور خواست در شرایط دشوار کنونی جهان، برای برقراری ثبات راهبردی، حفظ اصول حقوق بین الملل، تقویت نقش سازمان ملل و مبارزه مشترک جهانی با تهدیدات تروریستی تلاش بیشتری کند.
ثبات،گسترش،روسيه،كشور،ديپلماسي،لزوم،فصل،روابط،مشكلات،جهاني،قرار

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه در پیامی کتبی به‌مناسبت بزرگداشت «روز دیپلماسی» (10 فوریه -19 بهمن) برای کارکنان وزارت امور خارجه و دیپلمات‌های روسی، یادآور شد که امروزه رژیم کنترل و عدم گسترش تسلیحات در جهان در معرض چالش بزرگی قرار گرفته و به همین دلیل لازم است تا به موضوع لزوم حفظ ثبات راهبردی توجه ویژه داشت.
در پیام پوتین آمده است: «باید توجه داشت که در حال حاضر دیپلمات‌های روسی سهم بسیار زیادی در تقویت صلح و حل و فصل مشکلات منطقه‌ای و جهانی و توسعه همکاری با شرکای خارجی روسیه دارند.
در شرایط دشوار کنونی حاکم بر جامعه جهانی، زمانی که ثبات بین المللی و حاکمیت قانون بر روابط بین کشورها به طور جدی دچار تغییرات تحمیلی بسیاری شده و به‌خصوص رژیم کنترل و عدم گسترش تسلیحات در معرض چالش جدی قرار گرفته، وظایف بسیار گسترده‌ای برعهده دستگاه دیپلماسی کشور قرار دارد.
در چنین شرایطی لازم است تا فعالانه بر لزوم پایبندی به اصول حقوق بین الملل برقراری ثبات راهبردی، تقویت نقش سازمان ملل در حل و فصل مشکلات بین المللی و لزوم تمرکز و همبستگی جامعه جهانی بر مبارزه مشترک با تهدیدات تروریستی اصرار ورزید.»
رئیس جمهوری روسیه در این پیام بطور خاص به دستگاه دیپلماسی این کشور توصیه کرده: «لازم است تا به منظور ادامه حرکت در جهت پیشرفت صلح و ثبات در کشور سوریه و همچنین حل و فصل سیاسی مسالمت آمیز اوضاع و مشکلات باقی مانده در این کشور اقدامات جدی صورت بگیرد و در نهایت لازم است تا تلاش‌ها برای توسعه همگرایی اورآسیایی در منطقه و همچنین گسترش روابط با تمامی شرکای روسیه، به خصوص در حوزه نفوذ اتحادیه اقتصادی اورآسیایی، با هدف گسترش هرچه بیشتر روابط با این کشورها تلاش بیشتری انجام شود.»
انتهای پیام/