سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگرانی‌ها درباره تقاضا، قیمت نفت را کاهش داد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 30 مهر 1398 - 14:07
قیمت نهایی شاخص نفت خام برنت دیروز۵۹ دلار و ۹۶ سنت بود و امروز به ۵۸ دلار و ۹۰ سنت رسید.
قيمت،سنت،نفت،دلار،شاخص

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، به نقل از رویترز، قیمت نهایی شاخص نفت خام برنت دیروز (دوشنبه، ۲۹ مهرماه) ۵۹ دلار و ۹۶ سنت و قیمت شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا ۵۳ دلار و ۳۱ سنت بود.
رویترز، قیمت نهایی شاخصبرنت دیروز (دوشنبه، ۲۹ مهرماه) ۵۹ دلار و ۹۶ سنت و قیمت شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا ۵۳ دلار و ۳۱ سنت بود.
قیمت شاخص نفت خام برنت در ساعت ۶ و ۳۹ دقیقه امروز (سه‌شنبه، ۳۰ مهرماه) به ۵۸ دلار و ۹۰ سنت و قیمت شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا به ۵۳ دلار و ۳۱ سنت رسید.
استمرار نگرانی‌ها درباره کند شدن رشد اقتصاد جهانی و تأثیر منفی آن بر تقاضای نفت سبب شد با وجود پیشرفت نسبی در مذاکرات تجاری آمریکا و چین، قیمت نفت تا حدی کاهش یابد.
بانک ای‌ان‌زد اعلام کرد: قیمت نفت همچنان در رکود باقی ماند، چرا که استمرار ضعف اقتصادی بر جو روانی بازار سنگینی کرد.
بیشتر بخوانید: قیمت هر بشکه نفت برنت به یک سنت افزایش ۵۹.۴۳ رسید
انتهای پیام/
افت قیمت نفت به دلیل نگرانی درباره ضعف تقاضا