خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین گام رئیس‌جمهور جدید تونس چیست؟

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 30 مهر 1398 - 13:53
رئیس‌جمهور تونس در نخستین گام پس از انتصاب، میزان دارایی و درآمد خود را در اختیار هیئت مبارزه با فساد قرار داد.
قيس،سعيد،قانون

به گزارش مشرق به نقل از فلسطین‌الیوم، قیس سعید رئیس‌جمهور جدید تونس با دست‌خط خود نوشت: امروز گزارش جدیدی درباره درآمدهایم دادم و از هر درآمدی که نیاز به توضیح داشته باشد،گزارش تهیه خواهم کرد.
وی افزود: ما با یکدیگر برای مقابله با فساد و از بین بردن ریشه‌ها و علل آن همکاری خواهیم کرد و ضمن آنکه هر مسئولی در هر جایگاهی باید الگو باشد، شهروندان نیز باید بر تمام مسئولان نظارت مداوم اعمال کنند.
قیس سعید نوشت: ذره‌ذره بیت‌المال در چارچوب قانون هزینه خواهد شد و با کسی که هنوز فکر می‌کند می‌تواند فراتر از قانون عمل کند، تسامح به خرج داده نخواهد شد.
قرار است قیس سعید فردا چهارشنبه سوگند قانون اساسی یاد کند.