خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت در پرداخت حق کارگران هپکو فرصت‌سوزی نکند

فارس | سیاسی | سه شنبه، 30 مهر 1398 - 13:02
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در پرداخت حقوق کارگران و تعیین تکلیف سهامداران هپکو باید تسریع شود و دولت نباید در این زمینه فرصت سوزی کند.
مجلس،هپكو،كميسيون،تكليف،معادن،عضو،صنايع،شوراي

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در پرداخت حقوق کارگران و تعیین تکلیف سهامداران هپکو باید تسریع شود و دولت نباید در این زمینه فرصت سوزی کند.
سیدمهدی مقدسی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: در حال حاضر قراردادهای موقت کار دغدغه جامعه کارگران است.
وی افزود: متاسفانه این قراردادها امنیت و ثبات شغلی را در محیط‌های کارگری دچار خدشه کرده است.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد:‌ انتظار می‌رود کمیسیون اجتماعی مجلس با ورودی جدی این قراردادها را تبدیل به دائم کند و هر چه سریع‌تر در صحن علنی شاهد تصویب این موضوع و تعیین تکلیف نیروها باشیم.
وی در همین رابطه بیان کرد: بر روی لایحه خدمات کشوری که بازنشستگان و شاغلان سال‌ها منتظر تعیین تکلیف آن هستند کار زیادی شده و اعاده مجدد آن به دولت جایز نیست، نباید اجازه این کار را دهیم بلکه باید آن را سریع‌تر در صحن علنی تصویب کنیم.
مقدسی در ادامه تصریح کرد: طی چند سال گذشته بنده مشکلات واحدهای تولیدی را با اشرافی که داشتم از جمله هپکو و آذراب را بارها مطرح کردم و پیشنهادات منطقی را ارائه کردیم.
این نماینده مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد:‌ اقداماتی در خصوص هپکو و آذراب انجام گرفته و ما در رابطه با تخلفات گذشته و برخورد با متخلفان تاکید کردیم اما گام های برداشته شده کافی نیست و برای رونق گذشته هپکو باید تدبیر و آن را نباید بلاتکلیف رها کرد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خاتمه گفت: باید در پرداخت حقوق کارگران و تعیین تکلیف سهامداران هپکو تسریع شود و دولت نباید در این زمینه فرصت سوزی کند.
انتهای پیام/