ضرورت رعایت قوانین تغذیه کودکان مبتلا به سرطان
رئیس هیئت مدیره انجمن خوراک و نوشیدنی ایران، گفت: تغذیه کودکان مبتلا به سرطان، قوانین و الزامات خاص خودش را دارد که باید رعایت شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم اختتامیه پویش جهانی کودک سالم با برگزاری کارگاه آموزشی پخت غذا با مواد اولیه تازه، برای کودکان مبتلا به سرطان برگزار شد.
محمدرضا قاسمی رئیس هیئت مدیره انجمن خوراک و نوشیدنی ایران در خصوص برگزاری اختتامیه پویش جهانی کودک سالم، گفت: انجمن خوراک و نوشیدنی ایران تصمیم گرفت با بهرهگیری از ظرفیتهای جامعه مدنی به خصوص محک که یکی از مورد اعتمادترین نهادهای مردمنهاد در حوزه کودکان است، نسبت به رشد و توسعه فرهنگ تغذیه سالم در این قشر اقدام کند.
وی با اشاره به شرایط خاص تغذیه کودکان مبتلا به سرطان و رعایت الزاماتی نظیر عدم امکان آوردن غذای پخته به داخل محک، افزود: این قوانین برای تغذیه کودکان مبتلا به سرطان بسیار لازم است و برگزاری کارگاه آموزشی ما نیز با رعایت این موارد برگزار شده است.
قاسمی ادامه داد: در این پویش، مواد غذایی که انتخاب شدهاند، نماد تازگی و مغذی بودن برای کودکان هستند و برای طبخ غذا به صورت تازه به این کارگاه آموزشی آوردیم که برای رشد کودکان و همچنین تقویت سیستم دفاعی آنها مفید است.
وی گفت: ارائه خدمات همه جانبه به کودکان مبتلا به سرطان در مسیر درمان یکی از مهم ترین اهداف موسسه محک است و در زمینه تغذیه کودکان که زیر مجموعه این خدمات قرار دارد تاکنون موفق به کسب استاندارد HACCP از آلمان شده است.
قاسمی افزود: این استاندارد به معنای یک روش مدون و مشخص برای تجزیه و تحلیل خطرات ایمنی مواد غذایی و اقدامات کنترلی مورد نیاز است.