امری:حق آرسنال باخت نبود
سرمربی تیم فوتبال آرسنال معتقد است شاگردانش به گونهای بازی نکردند که شایسته باخت مقابل شیفیلدیونایتد باشند.

سرمربی تیم فوتبال آرسنال معتقد است شاگردانش به گونهای بازی نکردند که شایسته باخت مقابل شیفیلدیونایتد باشند.
به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته پرونده مسابقات هفته نهم لیگ برتر انگلیس با مصافی که به میزبانی شیفیلدیونایتد در ورزشگاه برامالین انجام گرفت، آرسنال یک بر صفر بازنده شد.
در این مصاف که داور به 9 بازیکن کارت زرد نشان داد،موست دقیقه 30 تک گل بازی را زد.
اونای امری در گفتوگو با خبرنگار اسکایاسپورت اظهارداشت:حق ما باخت در این بازی نبود.در نیمه نخست حریف روی ضربات کرنر به ما فشار واردکرد و روی یک حرکت،گل زد.البته که باید روی این ضربات ایستگاهی،بهتر عمل کنیم.نباید راحت به حریف اجازه کار دهیم.
او ادامه داد:به نظرم حق ما بیشتر از این نتیجه بود اما آنها با کمترین گل زده،برنده شدند.
امری افزود:وقتی حریف گل زد، کار برای ما سختتر شد.در نیمه دوم تلاش کردیم و دیدید که 3 موقعیت خوب هم برای گلزنی ایجادکردیم.نباید بازنده میشدیم.باید بنشینم و فکر کنیم مشکل کجا بود که ضعف را برطرف کنیم.
مربی یک سال اخیر توپچیها تصریح کرد:وقتی گل حریف زده شد، بازی را تحت کنترل گرفتیم.خوب هم دفاع کردیم اما آنها مقابل دروازه خود بازیکنان زیادی را داشتند که تحت این شرایط حمله کردن،خیلی سخت میشد.
انتهای پیام/ا