خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهیه شیره انگور به روش سنتی در زنجان+تصاویر

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 مهر 1398 - 16:13
شیره انگور «دوشاب» از محصولات فراوری شده انگور است که همزمان با فصل پاییز و رسیدن انگور در زنجان به روش سنتی تهیه می شود.
انگور،شيره،دوشاب،فراوري،زمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، مهر ماه زمان رسیدن انگور تاکستان های استان است که علاوه بر تامین نیاز بازار به تازه خوری، قسمتی از انگور برداشت شده که قابلیت تبدیل به کشمش دارد به صورت تیزاب فراوری می شود.
تهیه شیره انگور یا «دوشاب» نیز از جمله دیگر روش های فراوری این محصول است که از انواع ارقام انگور می توان آن را تهیه نمود به طوری که استفاده از شیره انگور در رژیم غذایی می تواند موثر در رفع کم خونی حاصل از فقر آهن باشد.
در روش سنتی تهیه دوشاب که بسیار زمان بر است، انگور بعد از شست و شو درون یک دیگ ریخته می شود و بعد از آب گیری و اضافه شدن خاک سفید بعد از گذشت حدود 12 ساعت آماده صاف سازی می شود و در نهایت با جوشیدن شش ساعته شیره انگور ناب تهیه میشود.
انتهای پیام/ ت