خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موافقت دولت لبنان با بیشتر بند‌های طرح اصلاحی حریری

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 29 مهر 1398 - 14:54
در حالی که اعتراضات مردمی در لبنان هنوز ادامه دارد، دولت این کشور با بیشتر بند‌های طرح اصلاحی نخست‌وزیر موافقت کرد.
طرح،حريري،اصلاحي،سعد،معترضان،آر

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی، دولت لبنان با بیشتر بندهای طرح اصلاحی سعد حریری، نخست وزیر این کشور موافقت کرد.
روز گذشته رسانه ها بخشی از مفاد طرح اصلاحی پیشنهادی سعد حریری را منتشر کردند.
به نوشته این رسانه ها، کاهش ۵۰ درصدی حقوق همه نمایندگان و وزرای فعلی و سابق، اعمال مالیات ۲۵ درصدی بر بانک‌ها و شرکت‌های بیمه، لغو مصوبه کاهش مستمری بازنشستگی نیرو‌های ارتش و سازمان‌های امنیتی و تعیین سقف برای حقوق نظامیان از جمله مهمترین بخش‌های این طرح اصلاحی است.
موافقت دولت لبنان با بیشتر بندهای طرح اصلاحی حریری در حالی انجام می شود که اعتراضات در این کشور برای پنجمین روز ادامه یافت.
طبق اعلام شبکه آر تی، شمار حضور معترضان از ظهر امروز در مرکز بیروت رو به افزایش است.
طبق اعلام این شبکه، معترضان به دقت در حال رصد هیئت وزیران هستند که در حال حاضر در حال به پایان رساندن بررسی طرح پیشنهادی سعد حریری است.
انتهای پیام/