خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هزینه بیمه معتادان در بودجه سازمان بیمه سلامت وجود ندارد

مهر | سلامت و پزشکی، اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 29 مهر 1398 - 14:52
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت گفت: هزینه بیمه معتادان در بودجه سازمان بیمه سلامت وجود ندارد و قرار بود این بودجه به ستاد مبارزه با مواد مخدر اختصاص پیدا کند.
بيمه،سلامت،معتادان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هاشمی درباره بیمه سلامت معتادان افزود: بر اساس پیشنهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر، هزینه پوشش بیمه درمانی معتادان از سازمان بیمه سلامت جدا شد و قرار بود هزینه این اقدام به ستاد مبارزه با مواد مخدر اختصاص پیدا کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر این بودجه در سازمان بیمه سلامت وجود ندارد، اما پیشنهاداتی مطرح شد که تفاهم نامه‌ای برای پوشش بیمه‌ای معتادان امضا شود تا سال آینده این بودجه به بیمه سلامت اختصاص پیدا کند.
هاشمی گفت: آن‌چه مسلم است این‌که در حال حاضر هزینه پوشش بیمه‌ای معتادان در بودجه سازمان بیمه سلامت وجود ندارد.