سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵درصد مرکبات گیلان نارنگی است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 29 مهر 1398 - 14:30
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۹۰درصد محصول مرکبات استان شامل پرتقال رقم های محلی، خونی و تامسون، ۵ درصد نارنگی و ۵ درصد گریپ فروت، دارابی، بالنگ و نارنج است.
مركبات،گيلان،استان،توليد،برداشت،درصد

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۹۰درصد محصول مرکبات استان شامل پرتقال رقم های محلی، خونی و تامسون، ۵ درصد نارنگی و ۵ درصد گریپ فروت، دارابی، بالنگ و نارنج است.
منوچهر پارسافر در گفت و گو با ایسنا گفت: گیلان رتبه پنجم تولید مرکبات کشور را دارد و هم اکنون ۲۶ هزار بهره بردار گیلانی ۴درصد مرکبات کشور را تولید می کنند.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴۵هزار تن مرکبات در استان تولید شد، افزود: پیش بینی می شود، امسال ۱۷۵هزار تن مرکبات در استان برداشت شود و میزان دقیق آن پس از برداشت نهایی این محصول اعلام می شود.
پارسافر ادامه داد: علاوه بر تازه خوری و فروش در بازارهای محلی، مرکبات تولید شده در گیلان در انبارها برای شب عید ذخیره می شوند.
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود، امسال انواع مرکبات به ارزش ۳هزار و ۵۰۰میلیارد ریال از باغ های مرکبات استان برداشت شود.
پارسافر با بیان اینکه گیلان بیش از ۱۱هزار هکتار باغ مرکبات دارد، افزود: ۹۰درصد محصول مرکبات استان شامل پرتقال رقم های محلی، خونی و تامسون، ۵درصد نارنگی و ۵درصد گریپ فروت، دارابی، بالنگ و نارنج است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه برداشت مرکبات از اواخر آبان آغاز و تا اواخر دی ادامه دارد گفت: بخش عمده مرکبات استان در شهرستان های رودسر، املش و لنگرود تولید می شود.
وی با اشاره به اینکه کیفیت مرکبات گیلان مطلوب است، افزود: ۲واحد فرآوری مرکبات در شهرستان رودسر فعال است.
انتهای پیام