خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئول اوضاع فعلی خودروسازان بانک مرکزی است

مشرق | اقتصادی | دوشنبه، 29 مهر 1398 - 12:51
مسئولان انجمن خودروسازان برای رییس کل بانک مرکزی خط و نشان کشیدند و گفتند: اگر به خودروسازان تسهیلات پرداخت نشود، تولید داخل تعطیل می شود و باید ۱۵ میلیارد دلار بابت واردات خودرو هزینه شود.
مركزي،بانك،فشل،خودرو،خودروسازان

به گزارش مشرق، داوود میرخانی رشتی در یک نشست خبری در واکنش به صحبت های روز گذشته رییس کل بانک مرکزی مبنی بر فشل بودن صنعت خودرو اظهار داشت: مگر بانک مرکزی فشل نیست که حالا صنعت خودرو را فشل می داند؟
وی با بیان اینکه بانک مرکزی نتوانست نرخ تورم، نقدینگی و نرخ ارز را کنترل کند، افزود: بانک مرکزی باعث شد که خودروسازان به این روز بیفتند؛ اگر خودروسازی فشل است اول باید بانک مرکزی فشل بودنش را برطرف کند.
میرخانی ادامه داد: حرف های همتی رییس کل بانک مرکزی بسیار عوام فریبانه بود.
* هر کدام از خودروسازان امسال 5 هزار میلیارد تومان زیان ثبت کردند
احمد نعمت بخش دبیر انجمن خودروسازان نیز در این نشست با بیان اینکه سال گذشته هر کدام از شرکتهای بزرگ خودروساز ۷ تا ۸ هزار میلیارد زیان داشته‌اند، گفت: طی 6 ماهه امسال نیز هر کدام از این شرکت‌ها 4 تا 5 هزار میلیارد تومان زیان دیده‌اند.
وی افزود: آقای همتی باید پاسخ دهد که اگر تولید خودرو در کشور متوقف شود قادر به تامین 12 تا 15 میلیارد دلار ارز برای واردات خودرو خواهد بود یا خیر.