خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدوین نحوه برخورد با خودروهای شوتی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

فارس | سیاسی | دوشنبه، 29 مهر 1398 - 10:39
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: خودروهای شوتی با سرعت غیرقانونی اقدام به حمل کالای قاچاق می کنند که در جهت برخورد با این پدیده زشت و غیرقابل قبول، مقرر شد برخوردهای لازم تدوین و اعمال شود.
قاچاق،ستاد،ارز،كالا،وزارت،سرعت،مبارزه

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: خودروهای شوتی با سرعت غیرقانونی اقدام به حمل کالای قاچاق می کنند که در جهت برخورد با این پدیده زشت و غیرقابل قبول، مقرر شد برخوردهای لازم تدوین و اعمال شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علی مؤیدی خرم‌آبادی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز صبح امروز (دوشنبه) در نشست این ستاد که در محل وزارت کشور با حضور رحمانی فضلی برگزار شد، اظهارداشت: در این جلسه 5 دستور جلسه را بررسی کردیم و پیشرفت سامانه‌های قاچاق کالا و ارز توسط حاضرین مورد بحث قرار گرفت.
وی افزود: در ارائه گزارش هایی که اعضای جلسه داشتند مشخص شد که بعضی از دستگاه ها مانند شرکت هواپیمایی کشور، ناجا، وزارت جهاد و صمت پای کار هستند که از‌ آنها تقدیر و تشکر می‌کنم.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: متأسفانه برخی دستگاه ها هنوز هماهنگ با برنامه مصوب شده این ستاد حرکت نکرده‌اند، به عنوان مثال در گمرک و در برخی از حوزه های وزارت صمت و جهاد و وزارت راه، عقب ماندگی کاری مشاهده می شود.
مؤیدی تصریح کرد: مبحث بعدی که در دستور کار قرار دادیم خودروهای شوتی یا سرعت بالا بودند که این خودروها با سرعت غیرقانونی اقدام به حمل کالای قاچاق می کنند و در جهت برخورد با این پدیده زشت و غیرقابل قبول، قرار شد تا برخوردهای لازم تدوین و اعمال می شود.
انتهای پیام/