خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گلستان در زمینه شهر هوشمند پیشگام شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 29 مهر 1398 - 09:42
گرگان- استاندار گلستان گفت: گلستان در زمینه شهر هوشمند پیشگام شود.
حوزه،بهره،شناس،اطلاعات،حمايت،زمينه

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق شناس در نشست با فعالان حوزه فناوری اطلاعات اظهار کرد: جوانان استان باید با طراحی نقشه راهی در این حوزه گام بردارند و ما از فعالیت های حوزه فناوری اطلاعات حمایت و پشتیانی خواهیم کرد.
حق شناس با بیان اهمیت تکنولوژی و بهره گیری از فعالیت های اقتصادی در بستر اینترنت، افزود: اگر چنانچه پروپزال دقیقی ارائه شود حمایت های لازم را در زمینه تخصیص زمین، مجوزها و تسهیلات خواهیم داشت.
وی گفت: دیر یا زود تمام حرفه ها به سمت حوزه IT خواهند آمد و از ظرفیت های آن بهره خواهند برد.
استاندار گلستان یادآور شد: بی شک همه به دنبال افزایش بهره وری در کار خود هستند و اگر اطلاعات افراد در زمینهIT افزایش یابد از آن بهره خواهند برد.
حق شناس خاطرنشان کرد: اسمارت سیتی یا شهر هوشمند از زوایای مختلف یکی از زمینه هایی است که گلستان می تواند در آن پیشگام شود و در این مسیر جوانان با ایده های خلاقانه نقش اساسی دارند.
وی گفت: حوزه بلاکچین حوزه ای نوین محسوب می شود و آمادگی جهت حمایت از طرح های کامل در این زمینه را داریم.