خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتغال 32 هزار نفر با خدمات محور شدن داروخانه‌ها

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 29 مهر 1398 - 08:38
عضو مجمع داروسازان کشور از اشتغال 32 هزار نفر در صورت خدمات محور شدن داروخانه‌ها خبر داد.
محور،كشور،داروسازان،بهداشت،نفر،وزارت،داروخانه،32،عضو،تاكيد،ب ...

عضو مجمع داروسازان کشور از اشتغال 32 هزار نفر در صورت خدمات محور شدن داروخانه‌ها خبر داد.
دکتر «سید محمد امامزاده یزدی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با تاکید بر ضرورت خدمات محور شدن داروخانه‌ها، اظهار کرد: خدمات محور شدن داروخانه‌ها که از سوی انجمن داروسازان کشور نیز مطرح شده یکی از اقدامات موثر در راستای کاهش هزینه‌های درمانی و بیمه‌ای در کشور خواهد بود.
وی به موفقیت تجربه‌ی خدمات محور شدن داروخانه‌ها در کشورهای پیشرفته دنیا اشاره و تصریح کرد: داروخانه‌ها یکی از مهمترین مراکز قابل اعتماد و در دسترس جوامع محلی هستند و افراد همیشه می‌توانند با سهولت به داروخانه‌ها مراجعه کنند و از خدمات آن‌ها بهرمند شوند لذا داروخانه‌ها می‌توانند بازوی غربالگری بیماری‌های وزارت بهداشت باشند.
عضو هیات مدیره داروسازان استان یزد افزود: داروخانه‌ها می‌توانند مرکز خدمات درمانی برای محلات باشند و در امر غربالگری به وزارت بهداشت و درمانگاه‌ها کمک کنند به عنوان نمونه خدماتی مانند کنترل فشار و قند خون که هزینه‌بردار هم هستند، به مراجعان خود ارائه دهند.
وی با تاکید بر این که البته داروخانه‌ها بدون تشخیص پزشک مربوطه، دارو تجویز نمی‌کنند و نسبت به درمان نیز اقدام نخواهند کرد، گفت: داروخانه‌ها با خدمات محور کردن فعالیت‌های خود تنها وظیفه بیماریابی خواهند داشت و در صورت تشخیص بیماری، نبض سلامت جامعه نیز به کمک داروخانه‌ها حفظ خواهد شد.
امامزاده یزدی از اشتغال 32 هزار نفر در کشور با خدمات محور شدن داروخانه‌ها خبر داد و تصریح کرد: به ازای هر داروخانه دو نفر به عنوان پرسنل بخش خدمات محور، فعال می‌شوند که با احتساب 16 هزار داروخانه در کل کشور، 32 هزار نفر شاغل خواهند شد.
این مسئول افزود: از آنجایی که ارائه خدمات نیازمند تخصص مرتبط است، افرادی آموزش دیده و خارج از کادر داروخانه در این طرح فراخوانده می‌شوند و تحت نظارت دکتر داروساز فعالیت می‌کنند.
عضو مجمع داروسازان کشور در پایان با تاکید بر این که خدمات محوری وظیفه سنگین بیماریابی را از دوش وزارت بهداشت می‌کاهد، گفت: این اقدام نیاز به نوبت دهی، اتلاف وقت و هزینه نخواهد داشت و می‌تواند برای حوزه وزارت بهداشت و درمان، موثر باشد.
انتهای پیام