خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی بیش از ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل در لرستان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 29 مهر 1398 - 08:05
مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: بیش از ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل در استان شناسایی شدند.
اجتماعي،بهزيستي،كودك،لرستان،مركز،استان،اقدامات،شناسايي،امور

مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: بیش از ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل در استان شناسایی شدند.
فاطمه زهرا توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اقدامات مهم و شاخص صورت گرفته از ابتدای شکل‌گیری دولت دوازدهم تاکنون در حوزه امور اجتماعی بهزیستی استان، اظهار کرد: افتتاح و راه‌اندازی مراکز اورژانس اجتماعی در شهرستان‌های سلسله، دلفان الیگودرز، ازنا، چگنی، رومشکان و پلدختر و تکمیل نیروی انسانی مراکز اورژانس اجتماعی شهرستان‌های خرم آباد، کوهدشت و بروجرد از جمله اقدامات معاونت امور اجتماعی بهزیستی لرستان بوده است.
وی ادامه داد: راه‌اندازی مرکز خانه امن در جهت ساماندهی و حمایت از زنان در معرض خشونت در شهرستان خرم‌آباد، راه‌اندازی پایگاه خدمات اجتماعی در شهرستان‌های کوهدشت، درود و الیگودرز، راه اندازی مرکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق و الکترونیکی کردن فرآیند ارائه خدمات مشاوره‌ای طلاق متقاضیان به عنوان دومین استان کشور، راه‌اندازی مرکز حمایت آموزشی کودک و خانواده در شهرستان بروجرد از دیگر اقدامات معاونت امور اجتماعی بهزیستی لرستان بوده است.
مدیرکل بهزیستی لرستان عنوان کرد: در اجرای طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل ۳۴۱۱ کودک بازمانده از تحصیل استان را رصد کرده‌ایم.
توکلی اضافه کرد: دو مرکز حمایتی آموزشی خانواده و کودک کار در شهرستان خرم‌آباد برای ساماندهی کودکان و انجام حمایت‌های قانونی از آنان راه‌اندازی شده است.
وی بازسازی و ساخت دو فضای فیزیکی در شهرستان‌های کوهدشت و بروجرد با هدف راه اندازی سامانه تصمیم (مرکز کاهش طلاق) از دیگر اقدامات معاونت امور اجتماعی بهزیستی لرستان عنوان کرد.
این مسئول یادآور شد: همچنین کارگاه آموزشی برای افراد مبتلا به اختلالات هویت جنسی و زنان آسیب دیده و در معرض آسیب را راه‌اندازی کرده‌ایم.
وی گفت: همچنین طرح شناسایی کودکان کار در سطح استان انجام دادیم و این مهم منجر به شناسایی ۵۴۴ کودک و برقراری مستمری برای ۲۱۷ کودک کار شد.
انتهای پیام