خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارات بازیکنان پرسپولیس پس از پیروزی مقابل پیکان

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 28 مهر 1398 - 22:41
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس درباره پیروزی برابر تیم پیکان اظهاراتی را مطرح کردند.
بازي،پيكان،تيم،هواداران،پرسپوليس،فوتبال،پيروز

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی شیری مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران پس از پیروزی تیمش مقابل پیکان اظهار کرد: بازی بدون تماشاگر خیلی به چشم آمد و امیدوارم تیم ما از وجود هواداران محروم نشود.
این برد را به هواداران تقدیم می کنم.
بازی خوبی را شاهد بودیم.
داورها مثل همه جایز الخطا هستند و در این باره نمی توان اشکالی گرفت.
محسن ربیع خواه هافبک دفاعی تیم پرسپولیس گفت: بعد از گلی که خوردیم تمرکز خود را از دست دادیم اما به بازی برگشتیم و توانستیم پیروز میدان شویم.
او درباره نبود تماشاگر در این بازی بیان کرد: واقعا حس بدی بود و جای هواداران خیلی خالی بود.
دوست داشتیم آنها بودند اما متاسفانه از حضور آنها محروم بودیم.
محمد انصاری مدافع تیم فوتبال پرسپولیس اظهار کرد: تیم پیکان خط حمله و کادر فنی خوبی دارد اما توانستیم پیروز بازی شویم.
به نظرم بدون حضور تماشاگران حس و حال فوتبال اصلا قشنگ نیست.
او درباره صحنه گل پیکان و اینکه بیرانوند به دیوار دفاعی اعتراض داشت، بیان کرد: فکر کنم بازیکن حریف نباید در دیوار دفاعی باشد و بیرانوند به این مسئله معترض بود.
بیشتر بخوانید: پرسپولیس ۲ - پیکان یک/ سرخپوشان دور از چشم هواداران پیروز شدند
انتهای پیام/
واکنش پرسپولیسی ها درباره بازی با پیکان