خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندهان آتش‌نشانی کربلا در تبریز آموزش می‌بینند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 مهر 1398 - 17:30
تبریز- طبق توافقی بین شهردار تبریز و مدیر دفاع مدنی کربلا ۱۵تن از فرماندهان آتش‌نشانی کربلا در دوره آموزش تخصصی اطفای حریق و خدمات ایمنی در تبریز شرکت خواهند کرد.
تبريز،نشاني،آتش،شهرداري،كربلا،ديدار،موكب

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج شهین باهر شهردار تبریز در جریان سفرش به کربلا با طاهر حمید محسن الزبیدی دیدار و بر تعامل دوجانبه تاکید کرد.
در این دیدار مقرر شده است پس از اخذ مجوزهای قانونی ۱۵نفر از فرماندهان آتش نشانی استان کربلا در مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز به صورت فشرده تحت آموزش قرار بگیرند.
شهردار تبریز همچنین در دیدار با عقید امجد خالدی، معاون آتش‌نشانی کربلا به لزوم همکاری و تعامل هرچه بیش‌تر مدیریت دفاع مدنی کربلای معلی و شهرداری تبریز تاکید کرد.
شهین باهر با اشاره به سابقه تاریخی شهر تبریز به‌عنوان نخستین شهر دارای ایستگاه آتش نشانی در ایران از توجه ویژه شهرداری تبریز به توسعه خدمات ایمنی و آتش نشانی خبر داد.
امجد خالدی، معاون آتش نشانی کربلا نیز با اشاره به حضور هر ساله موکب جنت الحسین (ع) شهرداری تبریز در کربلای معلی از خدمات این موکب قدردانی کرد.
وی افزود: موکب شهرداری تبریز با افزایش ارائه خدمات خود نسبت به سال‌های گذشته نقش پررنگی در ارائه خدمات به زائرین اربعین ارائه می‌کند و این مایه افتخار برای مردم تبریز است.
در پایان این دیدار شهردار تبریز با ابراز تمایل امجد خالدی، او را جهت بازدید از سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی آتش نشانی به تبریز دعوت کرد.