خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از کشتی‌گیران خارجی در لیک مشروط شد/ حق السهم‌تان را بپردازید+عکس

فارس | ورزشی | یکشنبه، 28 مهر 1398 - 16:00
رئیس سازمان لیگ کشتی در نامه‌ای به باشگاه‌های لیگ برتری شرایط استفاده از کشتی‌گیران خارجی را اعلام کرد.
كشتي،ليگ،السهم،اتحاديه

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سازمان لیگ کشتی، با توجه به اینکه برخی از تیم‌های لیگ برتری در رشته کشتی آزاد و فرنگی از کشتی‌گیران خارجی بهره می‌برند، باید طبق قوانین حق السهم اتحادیه جهانی را در اسرع وقت به روابط بین‌الملل فدراسیون کشتی پرداخت کنند.
عبدالمهدی نصیرزاده، رئیس سازمان لیگ کشتی در نامه‌ای به تمامی باشگاه‌های لیگ برتری شرایط جذب کشتی‌گیران خارجی را اعلام و استفاده از آن‌ها را منوط به پرداخت حق السهم اتحادیه جهانی عنوان کرد.
در نامه ای که به باشگاهها ارسال شده، میزان حق السهم اتحادیه جهانی برای استفاده کشتی گیران خارجی اعلام شده است.
بدیهی است در صورت عدم پرداخت حق السهم اتحادیه جهانی کشتی از حضور کشتی‌گیران خارجی در هفته دوم مسابقات لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی ممانعت به عمل می‌آید.
انتهای پیام/س