صادقی: مقابل استقلال کار سختی را در پیش داریم/ از اینکه در ورزشگاه آزادی بازی می کنیم ناراحت نیستیم
سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: استقلال روی زمین بازی میکند و در مقابل آنها کار سختی را در پیش داریم.

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، ابراهیم صادقی سرمربی تیم فوتبال سایپا در نشست خبری پیش از دیدار با استقلال تهران اظهار داشت: بازیکنانم جوان هستند و مقابل تیم های بزرگی مانند استقلال انگیزه ی زیادی دارند.
امیدوارم عملکرد خوبی در این دیدار داشته باشیم و هواداران از دیدن بازی لذت ببرند.
او در ادامه افزود: استقلال روی زمین بازی می کند و در مقابل آن ها کار سختی را در پیش داریم اما ما به بازیکنانمان اعتقاد داریم و مطمئنم فردا از خود نمایش خوبی را ارائه می دهیم.
بیشتر بخوانید: استراماچونی: مسابقات لیگ برای ما سخت شدهاست/ بازیکن آزاد باکیفیت وجود ندارد
سرمربی تیم سایپا در خصوص تغییر ورزشگاه در بازی مقابل استقلال گفت: وظیفه مدیریت باشگاه است که در این خصوص اظهار نظر کند.
ما در ورزشگاه پاس قوامین از تیم ها میزبانی می کنیم اما در مقابل استقلال و پرسپولیس نمی توانیم در این استادیوم به میدان برویم و به همین دلیل در شهر قدس از آن ها میزبانی می کردیم.
تصمیم باشگاه بوده که در ورزشگاه آزادی بازی کنیم و در این مورد ناراحت نیستیم.
وی در خصوص اینکه استقلال اگرچه مهاجمان زهرداری نداشته، اما هافبکهای این تیم هم گل زده و هم پاس گل میدهند گفت: ما باید سعی کنیم روی نیروی خودمان تمرکز کنیم.
آنها هافبکهای خوبی دارند که هم گل میزنند و هم پاس گل میدهند، ولی اگر قرار باشد ما همه تمرکزمان را روی تیم حریف بگذاریم توجه به تیم خودمان را فراموش میکنیم و این موضوع زیاد خوب نیست.
سرمربی تیم فوتبال سایپا در پایان در خصوص غایبان تیمش در بازی فردا گفت: ما فقط یک مصدوم به نام مجید علیاری داریم که شاید چند هفتهای نتواند برای تیم ما بازی کند.
انتهای پیام/
اظهارات صادقی در نشست خبری پیش از دیدار با استقلال