خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سوگواره خوشنویسی «مشق اربعین» در قزوین برگزار شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 مهر 1398 - 14:10
قزوین- هشتمین سوگواره خوشنویسی «مشق اربعین» با معرفی آثار برتر به کار خود در قزوین پایان داد.
استاد،آثار،استان،سوگواره،برگزار،حضور،برنامه،اربعين،خوشنويسي

به گزارش خبرنگار مهر، علی هوشمند در مراسم اختتامیه سوگواره خوشنویسی که روز یکشنبه برگزار شد اظهارداشت: برای هشتمین سال متوالی مرکز حوزه هنری استان در روز اربعین، میزبان خوشنویسان برتر کشور بود.
وی بیان کرد: سوگواره خوشنویسی «مشق اربعین» با حضور هنرمندان چهار استان با موضوع: نماز، خطبه ها و احادیث امام حسین(ع) برگزار شد و آثار برتر معرفی شدند.
هوشمند اظهارداشت: با حضور استادان برجسته، هنرمندان استان های همجوار و مشارکت چشمگیر بانوان خوشنویس شاهد ارائه آثار فاخر، تداوم برپایی منظم برنامه در هشت سال گذشته هستیم و تلاش خواهیم کرد این سوگواره به صورت منطقه ای در سطح گسترده تری برگزار شود.
مدیر حوزه هنری استان قزوین یادآورشد: در این برنامه آثار استاد میرحیدر موسوی و نگارش و ارائه ۷۲ اثر توسط خوشنویسانی از شهرهای؛ ابهر، خرمدره، بویین زهرا، تاکستان، آبیک، قزوین، تهران و کرج شرکت داده شد و به دلیل ویژگی های این دوره و ارتقای کیفی سطح آثار، کار انتخاب و داوری سخت تر از دوره های قبل بود.
در پایان این برنامه با حضور هیئت داوران شامل استاد میر حیدرموسوی، استاد پیمان گلکار، استاد عباس پارس مهر و استاد ایرج شاهمرادی، ۱۴ اثر به عنوان برگزیده و ۳۲ اثر برای تقدیر معرفی شد که هدایایی به آنها تعلق گرفت.