درخواست مهم سرمربی عراق برای بازی با ایران
سرمربی اسلوونیایی تیم ملی فوتبال عراق در آستانه بازی برابر ایران درخواست مهمی از فدراسیون فوتبال این کشور کرده است.

به گزارش مشرق، باسل کورکیس، مدیر تیم ملی فوتبال عراق به روزنامه العربی الجدید گفت: کاتانچ درخواستی را به فدراسیون فوتبال عراق برای آغاز زودهنگام آمادهسازی بازی برابر تیمهای ملی ایران و بحرین در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ ارائه کرده است.
او میخواهد با در اختیار داشتن تمامی بازیکنان داخلی و لژیونرها در اردویی بدون حضور رسانهها و هواداران آنها از از نظر جسمی و روانی آماده بازی با ایران کند.
محل برپایی اردو نیز شهر بصره خواهد بود.
وی درباره تصمیم سرمربی تیم ملی فوتبال عراق برای عدم دعوت از جوستین میرام و احمد یاسین با توجه به غیبت در اردوهای اخیر اظهار داشت: این خبر صحت ندارد و هنوز کاتانچ برای حذف این ۲ بازیکن ار اردوی آینده تیم ملی فوتبال عراق تصمیمی نگرفته است.
فهرست نهایی بازیکنان پیش از بازی با ایران به صورت رسمی منتشر خواهد شد.
تیمهای ملی فوتبال عراق و ایران روز ۲۳ ماه آبان در چارچوب هفته چهارم گروه C انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ در ورزشگاه بصره رو در روی هم قرار خواهند گرفت.