خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد 2 اتوبوس زائران اربعین یک کشته و 25 مصدوم برجای گذاشت

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 28 مهر 1398 - 11:25
رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی ابن‌سینا از وقوع2 حادثه طی روز گذشته در همدان خبر داد و گفت: برخورد 2 اتوبوس زائران در همدان یک کشته و 25 مصدوم برجای گذاشت.
همدان،اتوبوس،فعال،پزشكي،اسدآباد،زائران،تصادف،حوادث،اشاره،روز ...

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی ابن‌سینا از وقوع2 حادثه طی روز گذشته در همدان خبر داد و گفت: برخورد 2 اتوبوس زائران در همدان یک کشته و 25 مصدوم برجای گذاشت.
حبیب معصومی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در امدادرسانی به زائران اربعین حسینی در همدان اظهار کرد: در این ایام تمام پایگاه‌های ثابت اورژانس فعال و در محورهای پرتردد نیز 30 پایگاه در کنار ایستگاه‌های صلواتی مستقر بودند.
وی با بیان اینکه در محور ساوه ـ همدان، همدان ـ کرمانشاه، آوج ـ رزن ـ همدان و محور همدان ـ ملایر پایگاه‌ها مستقر هستند گفت: آنها از ساعت 8 صبح تا 12 شب در آماده‌باش کامل برای ارائه خدمات به سر می‌برند.
رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی ابن‌سینا با اشاره به اینکه آماده‌باش پایگاه‌های اورژانس از 20 مهر آغاز شده و تا 30 مهرماه ادامه دارد افزود: دو روز از ارائه خدمات باقی مانده که البته 75 درصد زوار از کشور عراق برگشته‌اند.
وی با اشاره به اینکه 6 آمبولانس از همدان به مرز خسروی اعزام شد که تا 30 مهرماه برای امدادرسانی به زائران فعال هستند گفت: 16 نفر نیروی درمانی از حوزه معاونت درمان دانشگاه ابن‌سینا و 35 نیروی بهداشتی در ایام اربعین به مرز مهران اعزام شده‌اند.
معصومی با بیان اینکه درمانگاه، داروخانه و پزشک شهر جورقان تا 11 شب فعال است و تا دو روز دیگر نیز این فعالیت ادامه دارد افزود: داروخانه‌های شهرک فرهنگیان و شهرک مدنی به صورت شبانه‌روز فعال هستند و در میدان فرودگاه نیز با همکاری بسیج جامعه پزشکی پزشک، تزریقاتی و...
به صورت 24 ساعته فعال هستند.
وی بیان کرد: در شهر مریانج نیز پزشک و داروخانه شبانه‌روزی و نیز داروخانه داخل درمانگاه آماده ارائه خدمات به زائران اباعبدالله الحسین (ع) هستند.
رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی ابن‌سینا از وقوع تعدادی حوادث ویژه در ایام اربعین در استان خبر داد و افزود: روز گذشته دو کیلومتر بعد از سه راهی رزن به طرف ساوه تصادفی رخ داد که 6 مصدوم برجای گذاشت.
وی با بیان اینکه شب گذشته نیز در گردنه اسدآباد دو اتوبوس با هم تصادف کردند که این حادثه یک فوتی و 25 مصدوم داشت خاطرنشان کرد: دانشکده علوم پزشکی اسدآباد از دانشگاه ابن‌سینا جدا شده و مستقل اداره می‌شود که این تصادف نیز در حوزه این دانشکده رخ داده است.
معصومی با اشاره به اینکه اتوبوسی متعلق به همدان در حال برگشت از مرز مهران بود که متاسفانه در گردنه اسدآباد با اتوبوس مشهد تصادف می‌کند افزود: متاسفانه این تصادف به علت خواب آلودگی راننده اتوبوس همدان رخ داده که راننده اتوبوس مشهد فوت کرد.
وی با بیان اینکه از مصدومان اتوبوس همدان 20 نفر در اسدآباد بستری هستند گفت: پنج نفر نیز مستقیم به بیمارستان بعثت همدان منتقل شدند.
انتهای پیام/89026/خ