خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش ریاست‌جمهوری ترکیه به نامه ترامپ به اردوغان/ زاخارووا نامه ترامپ را مسخره کرد

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 28 مهر 1398 - 11:11
سخنگوی ریاست‌جمهوری ترکیه به پیام اخیری که دونالد ترامپ برای رجب طیب اردوغان فرستاده بود واکنش نشان داد.
اردوغان،تركيه،سخنگوي،نامه،پيام،فرستاده_بود،اسلوب،طيب

سخنگوی ریاست‌جمهوری ترکیه به پیام اخیری که دونالد ترامپ برای رجب طیب اردوغان فرستاده بود واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، ابراهیم کالین، سخنگوی ریاست‌جمهوری ترکیه به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که وی پیام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا را دریافت و آن را به رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه ارائه کرده است.
وی افزود: من به شخصه بسیار از لحن و ساختار این نامه و بیشتر از آن از محتوایش شوکه شدم.
سخنگوی اردوغان افزود: اردوغان از من خواست به آمریکایی‌ها بگویم که ما با ظاهر و باطن این نامه مخالفیم.
کالین گفت که پاسخ ترکیه به این نامه در همان روز و زمانی بود که حملات هوایی و زمینی را علیه کردها در سوریه انجام داد.
در این راستا ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه مضمون نامه‌ای که ترامپ برای اردوغان فرستاده بود را به سخره گرفت.
وی گفت: ما نمونه جدیدی از فن نامه‌نگاری داریم که شبیه روش‌های مدرسه‌ای است.
صحبت درباره رویکردهایی در دیپلماسی یا روابط بین‌الملل است.
این اسلوب آمریکا و اسلوب نظام سیاسی آن و نحوه تعامل با شرکایش است.
ترامپ نهم ماه میلادی جاری در نامه‌ای هشدارآمیز به اردوغان خواهان توافق با فرماندهان نیروهای کرد در سوریه شد و به نابودی اقتصاد ترکیه در صورت نپذیرفتن این پیشنهاد تهدید کرد.
در پایان این نامه ترامپ با این عبارت‌ها همتای ترکیه‌ای خود را مورد خطاب قرار داد: اگر این روش درست و انسانی را به کار ببندی تاریخ نگاهی مثبت به تو خواهد داشت و اگر کار خوبی انجام ندهی تا ابد به تو به عنوان شیطان نگریسته خواهد شد.
بی‌رحم و احمق نباش!
انتهای پیام