خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح رتبه‌بندی کشتارگاه‌های صنعتی طیور در استان یزد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 28 مهر 1398 - 08:22
طرح درجه‌بندی کشتارگاه‎های صنعتی طیور در استان یزد از اول آبان ماه اجرا و کشتارگاه‌های این استان به دو سطح A و B درجه‌بندی می‌شوند، این خبری است که مدیر کل دامپزشکی یزد توضیحات بیشتری در مورد آن می‌دهد.
B،A،مرغ،سطح،استان،حدادزاده،نوار

طرح درجه‌بندی کشتارگاه‎های صنعتی طیور در استان یزد از اول آبان ماه اجرا و کشتارگاه‌های این استان به دو سطح A و B درجه‌بندی می‌شوند، این خبری است که مدیر کل دامپزشکی یزد توضیحات بیشتری در مورد آن می‌دهد.
به گزارش ایسنا، «علی‌اکبر حدادزاده» گفت: طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در سراسر کشور از جمله استان یزد اجرا و کشتارگاه‌های مرغ بر اساس امکانات موجود به سه سطح +A ،A و B درجه‌بندی می‌شوند.
وی تصریح کرد: تخلیه اندرونه در کشتارگاه‎های درجه A و +A کاملاً به صورت اتوماتیک و توسط خط دوم واحدها صورت می گیرد اما در کشتارگاه‎‎های درجه B با خط یک انجام می‌شود.
حدادزاده در این باره خاطرنشان کرد: با توجه به این که در خط اتوماتیک دو، تمام اندرونه مرغ به همراه تمامی چربی‎های شکمی خارج می‎شود، ضایعات مرغ‎های رتبه A+ و A به مراتب کمتر است بنابراین برای مردم نیز از نظر مصرف و قیمت به صرفه‌تر خواهد بود.
وی ابراز کرد: تمام کشتارگاه‌های رتبه‎بندی شده از نظر بهداشتی مورد تأیید هستند اما بر اساس کیفیت تولیدشان درجه‌بندی می‎شوند و قیمت‌ آن‎ها متفاوت خواهد بود که عملاً برای مصرف‌کننده تفاوتی ندارد چرا که وقتی مصرف‌کننده مرغ درجه B را می‌خرد به همان میزانی که پول کمتری پرداخت کرده است، ضایعات را بیرون می‌ریزد.
حدادزاده تصریح کرد: با عملی شدن این طرح دیگر عناوینی با مضمون مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک، ممتاز و سایر موارد وجود نخواهد داشت و تمام این موارد در قالب سه سطح +A، A و B معرفی می‌شوند.
مدیر کل دامپزشکی استان در پایان نیز یادآور شد: لفافه مرغ‎های سطح +A دارای نوار سبز، A دارای نوار آبی و B دارای نوار نارنجی است.
انتهای پیام