خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهبر منطقه‌ای کاتالونیا خواستار مذاکره با دولت اسپانیا شد

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 27 مهر 1398 - 15:42
رهبر منطقه‌ای کاتالونیا امروز (شنبه) خواستار گفتگو با دولت مرکزی اسپانیا شده است.
كاتالونيا،منطقه،دولت،اسپانيا،خشونت

رهبر منطقه‌ای کاتالونیا امروز (شنبه) خواستار گفتگو با دولت مرکزی اسپانیا شده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، یوآخیم تورا، رهبر دولت منطقه‌ای کاتالونیا در پی پنج روز ناآرامی در این منطقه خودمختار خواستار برگزاری گفتگو با دولت مرکزی اسپانیا شده است.
اعتراضات در کاتالونیا به حکم حبس برای ۹ تن از ۱۲ سیاستمدار دخیل در همه‌پرسی استقلال این منطقه از دولت مرکزی آغاز شده است.
وی به خبرنگاران گفت: ما به نخست وزیر موقت اسپانیا تاکید می‌کنیم تا مذاکره کند.
خشونت های اخیر در کاتالونیا بازتاب ماهیت صلح طلبانه جنبش استقلال طلب در منطقه نیست.
رهبر دولت منطقه‌ای کاتالونیا با اشاره به شهرهای این منطقه همچنین ادامه داد: خشونت ها در منطقه هرگز راه ما نبوده و نیست ما نه در بارسلونا و نه در تاراگونا و نه در لریدا و نه در خیرونا به دنبال خشونت نبوده‌ایم.
این صحبت‌های از سوی رهبری منطقه‌ای کاتالونیا در حالی مطرح شده که در جریان راهپیمایی‌های اعتراضی روز جمعه و امروز ۵۴ تن دستگیر شده‌اند.
انتهای پیام