سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حرکت جالب مهاجم و مربی آبی‌پوشان +عکس

مشرق | ورزشی | شنبه، 27 مهر 1398 - 13:38
تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد.
تمرين،فوتبال،استقلال،سايپا،حضور،تيم

به گزارش مشرق، تیم فوتبال استقلال از ساعت ۱۱ امروز تمرینات آماده‌سازی خود را برای بازی با سایپا در مجموعه ورزشی انقلاب پیگیری کرد.
* سیاوش یزدانی به دلیل آسیب دیدگی در تمرین امروز حضور نداشت.
این بازیکن فعلا شرایط همراهی استقلال را ندارد و به احتمال فراوان تا قبل از بازی با تراکتورسازی تبریز از تمرینات دور خواهد بود.
*شیخ دیاباته با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت در تمرین امروز در برنامه‌های گروهی آبی پوشان حضور داشت.به نظر می‌رسد در صورتی که وی از نظر بدنی مشکلی نداشته باشد بتواند مقابل سایپا به میدان برود.
*علی دشتی که روز گذشته در تمرین آبی پوشان حضور نداشت امروز در کنار هم تیمی‌های خود تمرین کرد.
* بازیکنان تیم فوتبال استقلال در بخش اول تمرین زیر نظر مارکو بدن‌های خود را گرم کرده و سپس کار تاکتیکی و فوتبال درون تیمی برگزار کردند.
نکته جالب فوتبال درون تیمی حرکت سجاد آقایی بود که وی بعد از گلزنی تیمش روی دوش سباستین لتو پرید و از وی کولی می‌گرفت.
تیم فوتبال استقلال روز دوشنبه در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف سایپا می‌رود.