از خدماترسانی نردینیها به هزاران زائر تا آتش به اختیاران فرهنگی
خدماتدهی به حدود هفت هزار زائر در موکب نردین میامی و تلاشهای آتش به اختیاران فرهنگی از مهمترین اخباری است که به مناسبت اربعین حسینی در خبرگزاری فارس میخوانید.

خدماتدهی به حدود هفت هزار زائر در موکب نردین میامی و تلاشهای آتش به اختیاران فرهنگی از مهمترین اخباری است که به مناسبت اربعین حسینی در خبرگزاری فارس میخوانید.
از خدماترسانی نردینیها به هزاران زائر تا آتش به اختیاران فرهنگی
خبرگزاری فارس سمنان- حسن رضاییان: موکبهای استان سمنان چند روزی است دهها هزار زائر حسینی را در خود جای داده یا از آنها پذیرایی میکنند؛ اما روستاییان حال و هوای دیگری به موکبها بخشیدهاند.
روستاییان نردینی از شهرستان میامی هر روز هزاران نفر را میزبانی میکنند و با آغوش باز از زائران حرم حسینی پذیرایی به عمل میآورند.
اگر یک قدم برداشتیم، 100 قدم جلو رفتیم
احمد کیوان، مسؤول هیأت عزاداران حسینی نردین میامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در میامی با بیان اینکه موکب هیأت عزاداران حسینی نردین میامی در صحن حضرت زهرا (س) در نجف اشرف مستقر است، اظهار کرد: ظرفیت خدماترسانی این موکب، پذیرایی روزانه از حدود 6 تا هفت هزار نفر در قالب صبحانه، ناهار و شام است.
وی ادامه داد: با شور و شعور حسینی مردم این روستا، از اول محرم تا پایان ماه صفر، هر روز عزاداری امام حسین (ع) در روستا برقرار است.
مسؤول هیأت عزاداران حسینی نردین میامی اضافه کرد: مردم روستای نردین میامی در زمینه کمکهای مردمی استقبال خیلی خوبی انجام دادند و اجناس مختلفی برای کمک اهدا کردند.
کیوان با اشاره به اینکه در سال اول برای برپایی این موکب با تأیید وزارت کشور در روستایی با سه هزار نفر جمعیت ستادی برپا شد، اضافه کرد: ۷۰۰ هزار تومان پول جمع کردیم و امام حسین (ع) هم عنایت کردند و ۲۵ رأس گوسفند و یک رأس گاو ذبح شد و گوشت موردنیاز موکب را از این طریق تأمین کردیم.
مسؤول هیأت عزاداران حسینی نردین میامی با بیان اینکه بنده کشاورز هستم؛ اما از کارخانه قند منطقه کمک گرفتیم، افزود: ابتدای امر گفتند کارخانه به کسی مساعده نمیدهد؛ اما تنها چند ساعت طول کشید و مسؤول مربوطه با خروج از جلسه گفت که شماره کارت بدهید و مبلغی برای موکب واریز شد.
وی خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) در این زمینه عنایت کرد و اگر یک قدم برای آن حضرت برداشتیم، 100 قدم جلو رفتیم.
اجتماع بزرگ اربعین؛ آتش به اختیاری فرهنگی
حسن ادب، یکی از زائران حسینی هم به فارس گفت: نخستین زائر قبر امام حسین (ع)، جابر بن عبدالله انصاری بود و امامان معصوم (ع) با پای پیاده به زیارت قبر ایشان میرفتند.
وی ادامه داد: پیادهروی اربعین در حقیقت قدم گذاشتن جای پای امامان معصوم (ع) در زیارت بارگاه ملکوتی امام حسین (ع) است و الآن با از بین رفتن رژیم بعثی عراق، زیارت اربعین به اجتماعی بزرگ تبدیل شده است.
این خادمالحسین (ع) با تأکید بر اینکه این اجتماع بزرگ شکوه و عظمت خاصی پیدا کرده است، افزود: امروز نوجوان و جوان، مرد و زن و پیرمرد و پیرزن در این اجتماع حضور دارند و مراسم با شور و شعور حسینی همراه است.
ادب با اشاره به اینکه اجتماع بزرگ اربعین آتش به اختیاری فرهنگی است، تصریح کرد: از شهرها و کشورهای مختلف در این مسیر حرکت میکنند تا به زیارت امام حسین (ع) برسند.
وی با بیان اینکه دوستان خاطرهای تعریف کردند که در جریان پیادهروی اربعین یک پیرزن در مسیر سینی خرمایی در دست داشت و به زائران امام حسین (ع) تقدیم میکرد، اضافه کرد: تعدادی از دوستان بدون عمد به این پیرزن اعتنایی نکردند و دل این پیرزن شکست که خرمای من شایستگی پذیرایی از شما را ندارد؛ زائران برگشتند و خرما خوردند و آدرس این پیرزن را گرفتند.
این زائر حسینی تأکید کرد: دو سال بعد، زائران به همان منطقه که این پیرزن ایستاده بود، رفتند و پرسوجو کردند؛ مردم گفتند این پیرزن پشت این محل یک حسینیه در حال ساخت دارد که تعجب کردند.
پیرزن را پیدا کردند و این اتفاق را پرسیدند و گفت یکی از سیدهای بزرگوار به خواب من آمد و گفت فردا مقداری پول میآورم تا اینجا برای زائران حسینیه بسازی و از زائران پذیرایی کنی و من این حسینیه را در حال ساخت دارم.
ادب با اشاره به اینکه عراقیها گردوغبار روی دوش زائران را برکت میدادند، اظهار کرد: اتفاقات زیادی در جریان پیادهروی اربعین رخ میدهد که وصف آن در زبان نمیگنجد.
اربعین؛ مقدمهای برای ظهور
حجتالاسلام محسن قربانی، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش هم در مسیر نجف- کربلا، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس با اشاره به استقبال بینظیر شیعیان جهان از اربعین سال جاری اظهار کرد: انتقال تجارب معنوی زائران عامل برگزاری هر چه باشکوه این رویداد است.
وی با اشاره به سکوت برخی رسانههای معاند در انتشار اخبار اربعین بیان کرد: دشمنان اسلام علاقهای به تجمع شیعیان ندارند؛ چراکه اتحاد شیعه منافع آنان را به خطر میاندازد.
قربانی تصریح کرد: اربعین مقدمه ظهور است و دشمنان اسلام به این مسأله کاملاً اشرافیت دارند و از این موضوع در هراس هستند.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش به اتحاد و همدلی ملتهای عراق و ایران بهویژه در ایام اربعین تأکید کرد و افزود: دشمنان اسلام سعی کردند با شیطنتهای خاص زمینه بروز اختلافاتی را فراهم کنند؛ اما با استقبال عظیم مردم از رویداد بزرگ اربعین این آتش فتنه خاموش شد.
وی تأکید کرد: نباید به دشمن اجازه سوءاستفاده داد و به برخی فضای فتنهگونه دامن زد؛ دشمنان اسلام در حال پررنگ کردن اختلاف بین ایران و عراق هستند و شیعیان باید نسبت به این مسأله هوشیار باشد.
انتهای پیام/2249/م/