طبخ روزانه 21 هزار پُرس غذا در موکب احمدبن موسی(ع)
مسئول کمیته پشتیبانی موکب احمدبن موسی(ع) مستقر در کربلا از طبخ و توزیع روزانه تقریباً 21 هزار پرس غذا در این موکب خبر داد و گفت: هر وعده بین 5 تا 7 هزار پرس غذا در در این موکب طبخ و توزیع شده است.

مسئول کمیته پشتیبانی موکب احمدبن موسی(ع) مستقر در کربلا از طبخ و توزیع روزانه تقریباً 21 هزار پرس غذا در این موکب خبر داد و گفت: هر وعده بین 5 تا 7 هزار پرس غذا در در این موکب طبخ و توزیع شده است.
به گزارش ایسنا، محمد عاشوری، جمعه 27 مهر در جمع خبرنگاران اعزامی از فارس به کربلا، گفت: موکب احمدبن موسی(ع) ظرفیت اسکان 7 هزار نفر در روز را ایجاد کرده و علاوه بر آن تامین غذا و امکانات بهداری و ...
را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه خدمترسانی موکب احمدبن موسی(ع) از 16 مهرماه در کربلا آغاز شده است، افزود: علیرغم اینکه اعلام شده بود که از 20 مهرماه خدمترسانی موکب آغاز خواهد شد اما به دلیل ازدحام جمعیت زائران اربعین، خدمترسانی خود را زودتر آغاز کردیم و تا امروز هم هیچ مشکلی نداشتیم.
مسئول کمیته پشتیبانی موکب احمدبن موسی(ع) اضافه کرد: 45 نفر در آشپزخانه موکب و 60 نفر نیز در بخش تأسیسات کارهای پشتیبانی موکب احمدبن موسی(ع) را بهصورت روزانه و لحظهای دنبال میکنند.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچ مشکلی برای تهیه مواد اولیه خوراکی نداشتیم، گفت: تمام مواد لازم را از شیراز خریداری کرده و در سردخانهها نگهداری میکنیم.
عاشوری، آخرین روز فعالیت موکب احمدبن موسی(ع) در کربلا را 28 مهرماه اعلام کرد و از مردم استان فارس و ایران اسلامی خواست تا این موکب را برای ادامه فعالیتهایش به وسیله نذورات نقدی خود یاری کنند.
انتهای پیام