سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان برنامه بودجه به داد دانشگاهها برسد

مهر | دین و اندیشه | جمعه، 26 مهر 1398 - 11:07
معاون اداری مالی وزارت علوم گفت: تاکنون فقط حدود ۳۷ درصد از بودجه دانشگاه ها برای سال جاری تامین شده انتظار داریم که کمک سازمان برنامه بودجه به داد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برسد.
بودجه،درصد،تخصيص،آموزش

محمدتقی نظرپور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اینکه از بودجه سال ۹۸ چه مقدار تاکنون که به نیمه دوم سال رسیده ایم محقق شده است، گفت: بودجه امسال دانشگاه ها نسبت به آن چیزی که ما پیش بینی می کردیم به درستی محقق نشده است.
وی ادامه داد: از بودجه سال ۹۸ تا کنون فقط ۳۷ درصد آن تخصیص پیدا کرده است و انتظار داریم که کمک سازمان برنامه بودجه به داد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برسد که بتوانیم تخصیص های مناسب تری را داشته باشیم.
معاون اداری مالی وزارت علوم گفت: سال گذشته برای تخصیص صد در صد بودجه تلاش زیادی صورت گرفت و متوسط ۸۷ درصد در سال ۹۷ و ۱۲ درصد نیز در سال ۹۸ به صورت تنخواه تخصیص پیدا کرد.
به گزارش مهر، اعتبار آموزش عالی کل کشور حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان بوده که سهم آن از کل بودجه هزینه‌ای کشور حدود ۳.۷ درصد است.
در سال‌های گذشته این اعتبار حدود ۵.۵ درصد بود ولی امسال علی رغم افزایش ۱۷ درصدی مبلغ بودجه، نسبت آن کاهش پیدا کرده و در مورد بودجه عمرانی آموزش عالی نیز میزان آن حدود ۷.
۵ درصد کل بودجه عمرانی کشور است.