خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده نیروی دریایی سپاه: مظاهر و راهی که شهدا رفتند به نسل‌های آینده منتقل شود

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 19 بهمن 1397 - 13:58
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: اعتقاد ما بر این است که به هر نحوی مظاهر شهدا و راهی که شهدا رفتند را به تصویر و قلم کشیده و مستند‌هایی در این زمینه درست کنیم؛ کاری که شهدا کردند باید برای نسل آینده گفته شده و از آن باید بهره بگیرند.
بندرماهشهر،شهدا،رونمايي،شهداي،سپاه،فرمانده،دريايي،نيروي،فرهنگ

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرماهشهر، مراسم رونمایی از کتاب‌های سرافرازان ابدی بندرماهشهر و نخل‌های سرافراز با موضوع شهدای بندرماهشهر در جنگ تحمیلی با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه، فرمانده منطقه سوم نیرویی دریایی سپاه و خانواده‌های شهدا در حسینیه ثارالله بندرماهشهر برگزار شد.
سردار علیرضا تنگسیری در حاشیه این رونمایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی از دو کتاب سرافرازان ابدی که متعلق به شهدای بندرماهشهر بوده و کتاب نخل‌های سرافراز که درباره شهدای اروند کنار بوده رونمایی کردیم، در کنار این رونمایی دیداری با پیشکسوتان و جانبازان بندرماهشهر در دوره دفاع مقدس نیز داشتیم.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: اعتقاد ما بر این است که به هر نحوی مظاهر شهدا و راهی که شهدا رفتند را به تصویر و قلم کشیده و مستند‌هایی در این زمینه درست کنیم؛ کاری که شهدا کردند باید برای نسل آینده گفته شده و از آن باید بهره بگیرند.
فرمانده منطقه سوم نیروی دریایی سپاه نیز با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، اظهار داشت: امروز با حضور خانواده‌های معزز شهدا، رزمندگان و جمعی مسئولان از دو کتاب سرافرازان ابدی بندرماهشهر و نخل‌های سرافراز که یکی از آنها مربوط به شهدای بندرماهشهر و دیگر مربوط به شهدای اروندکنار است، رونمایی شد.
سردار یدلله بادین افزود: در کنار رونمایی از این دو کتاب از سایت شهدا بندرماهشهر نیز رونمایی شد؛ در این سایت مشخصات، تصاویر و وصیت‌نامه شهدای بندرماهشهر درج شده است.
مردم بندرماهشهر در رونمایی از کتاب‌های شهدای این شهرستان و سایت آن استقبال خیلی خوبی داشتند که نشان از ولایتمداری آنها بوده است.
فرمانده منطقه سوم نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه فرهنگ شهادت امنیت انقلاب و کشور را پایدار می‌کند، بیان کرد: یکی از اهداف انتشار این کتاب‌ها آشنایی مردم، جوانان و نوجوانان با شهدا، خانواده‌های شهدا و وصیت‌نامه‌های آن‌ها بوده و اینکه مردم بدانند شهدا چه کار‌های ارزشمندی انجام دادند.
فرهنگ شهادت یک فرهنگ با ارزش در انقلاب اسلامی بوده که تا ابد باقی می‌ماند و اگر جوانان با این فرهنگ به خوبی آشنا شوند یک بازدارندگی ایجاد می‌شود.
‌انتهای پیام/ ز