خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیه نامه ترامپ را به سطل آشغال انداخت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 25 مهر 1398 - 12:34
شبکه سی‌ان‌ان تُرک به نقل از منابع دیپلماتیک اعلام کرد اردوغان همان روزی که نامه ترامپ را دریافت کرد،‌ آن را به سطل آشغال انداخت.
اردوغان،نامه،ديپلماتيك

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سی‌ان‌ان تُرک، پس از آنکه محتوای نامه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه افشا شد، واکنش‌های متفاوتی به این اقدام ترامپ صورت گرفت.
مجری شبکه سی‌ان‌ان تُرک به نقل از منابع دیپلماتیک اعلام کرد اردوغان همان روزی که نامه ترامپ را دریافت کرد،‌ آن را به سطل آشغال انداخت و بهترین پاسخی که دولت ترکیه می‌توانست به این اقدام رئیس‌جمهور آمریکا بدهد آغاز عملیات «چشمه صلح» بود.
این منابع دیپلماتیک گفتند از نظر اردوغان، نامه ترامپ فاقد هرگونه اعتبار بود.
در حال تکمیل...