خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه پارچه و مواد اولیه مد و لباس برگزار می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 25 مهر 1398 - 11:00
نمایشگاه پارچه و مواد اولیه مد و لباس دی‌ماه سال جاری در بوستان گفت‌وگو برگزار می‌شود.
مد،لباس،نمايشگاه،كارگروه،پارچه

به گزارش خبرگزاری مهر، با صدور مجوز برگزاری نمایشگاه پارچه و مواد اولیه مد و لباس از سوی حجت الاسلام والمسلمین مهدی سیف جمالی، نمایشگاه پارچه و مواد اولیه مد و لباس دیماه برگزار می شود.
در همین خصوص روابط عمومی دبیرخانه کارگروه مد و لباس کشور به استناد ماده ۲ آیین نامه اجرائی قانون ساماندهی مد و لباس اسلامی-ایرانی مصوب ۸۵/۱۰/۲۰ و بند ج آئین نامه داخلی و رای موافق کمیسیون صدور مجوز کارگروه اعلام کرد: مجوز برپایی نمایشگاه مد و لباس با عنوان پارچه و مواد اولیه مد و لباس مطابق شرایط و ضوابط تعریف شده با امضای حجت الاسلام والسملمین مهدی سیف جمالی سرپرست کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، صادر شده است و این نمایشگاه در دی ماه سال جاری به همت موسسه ایده پردازان مد یکتا و در سالن نمایشگاه های بوستان گفت و گو برگزار خواهد شد.