خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

95 درصد ظرفیت هتل‌های قصرشیرین پر شده است

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 25 مهر 1398 - 10:24
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان قصرشیرین گفت: در ایام اربعین امسال 95 درصد ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی این شهرستان پر شده است.
اربعين،شهرستان،مرز،زوار،تخت،ظرفيت،مراكز

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان قصرشیرین گفت: در ایام اربعین امسال 95 درصد ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی این شهرستان پر شده است.
بهرنگ بابایی در گفت و گو با ایسنا، به بازگشایی مرز خسروی برای اربعین امسال و عبور بیش از 140 هزار زائر از این مرز اشاره کرد و گفت: در ایام اربعین 9 هتل در شهرستان قصرشیرین با ظرفیت 850 تخت به پذیرش زوار اربعین حسینی می‌پردازند.
وی تصریح کرد: از ابتدای بازگشایی مرز خسروی و تردد زوار تاکنون نزدیک به 95 درصد ظرفیت تخت‌های این مراکز اقامتی پر شده است.
رئیس میراث فرهنگی قصرشیرین با اشاره به تخفیف 50 درصدی هتل‌های شهرستان در پذیرش زوار اربعین، تاکید کرد: هزینه هرشب اقامت برای تخت تک نفره در هتل‌های سه ستاره شهرستان 70 هزار تومان، هتل‌های دو ستاره 60 هزار تومان و هتل‌های تک ستاره نیز 40 هزار تومان است.
وی خاطرنشان کرد: هرچند این هتل‌ها طی چندین سال گذشته به علت بسته بودن مرز خسروی دچار رکود شده بودند، اما در این مدت با بازگشایی مرز رونق خوبی را در آنها شاهد هستیم.
بابایی تصریح کرد: علاوه بر 9 هتل این شهرستان، یک خانه مسافر هم با ظرفیت 25 تخت داریم که در این مدت با تخفیف 50 درصدی و هزینه هرشب اقامت برای تخت تک نفره 15 هزار تومان به پذیرش زوار می‌پردازد.
وی یادآورشد: به منظور بررسی کیفیت خدمات رسانی مراکز اقامتی شهرستان طی ایام اربعین، اکیپ نظارت ستاد اربعین اداره کل میراث فرهنگی استان چندین بار به بازدید از این مراکز پرداخته است.
انتهای پیام