خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پامپئو پنجشنبه به فلسطین اشغالی سفر می‌کند

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 مهر 1398 - 18:30
وزیر خارجه آمریکا روز پنجشنبه برای گفت‌وگو درباره وضعیت سوریه بعد از خروج نظامیان آمریکایی از این کشور به فلسطین اشغالی سفر و با مقام‌های رژیم صهیونیستی گفت‌وگو خواهد کرد.
صهيونيستي،رژيم،آمريكا،سوريه

وزیر خارجه آمریکا روز پنجشنبه برای گفت‌وگو درباره وضعیت سوریه بعد از خروج نظامیان آمریکایی از این کشور به فلسطین اشغالی سفر و با مقام‌های رژیم صهیونیستی گفت‌وگو خواهد کرد.
به نوشته گروه مانیتورینگ گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا، فردا (پنجشنبه) به فلسطین اشغالی سفر خواهد کرد.
منابع خبری گفته‌اند پامپئو در این سفر با مقام‌های رژیم صهیونیستی درباره وضعیت سوریه بعد از تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه بحث و تبادل نظر خواهد کرد.
همچنین انتظار می‌رود، پامپئو «بنیامین نتانیاهو» رئیس دولت رژیم صهیونیستی را در جریان گفت‌وگوهای امروزش (چهارشنبه) با مقامات ترکیه قرار دهد.
مشخص نیست که آیا رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا با «بنی گانتز» رهبر حزب «آبی و سفید» رژیم صهیونیستی نیز دیدار خواهد کرد یا خیر.