خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشاور بشار اسد: احتمال درگیری نظامی میان ارتش سوریه و ترکیه هست

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 مهر 1398 - 16:34
مشاور رئیس جمهور سوریه ضمن بعید ندانستن احتمال درگیری میان ارتش این کشور با ترکیه اعلام کرد که داعش و جبهه النصره در کنار نیروهای ارتش ترکیه می جنگند.
سوريه،تركيه،آمريكايي،شعبان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، بثینه شعبان مشاور بشار اسد رئیس جمهور سوریه گفت: ما مطمئن هستیم که ارتش ما آنکه به اراضی ما تعدی و تجاوز کرده است را بیرون خواهد کرد.
وی افزود: جبهه النصره و داعش به ترکیه کمک می کنند.
شعبان تاکید کرد: دمشق و رهبران سیاسی اقدامات لازم را برای مقابله با حمله ترکیه به اراضی سوریه به عمل آورده اند.
وی درباره احتمال درگیری میان ارتش سوریه و ترکیه هم گفت: هر احتمالی وجود دارد.
مشاور رئیس جمهور سوریه بیان کرد: بیشتر آنانی که رجب طیب اردوغان آنها را رهبری می کند وابسته به جبهه النصره و داعش هستند.
دربار خروج نیروهای آمریکایی از سوریه هم گفت: دولت سوریه از خروج نیروهای آمریکایی بسیار خرسند است اما نمی خواهد که اشغالگران آمریکایی جای خود را به اشغالگران ترکیه ای بدهند.