خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه 1250 تنی ظرفیت انبارهای شبکه تعاون روستایی یزد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 24 مهر 1398 - 14:38
مدیر کل تعاون روستایی استان یزد از افزایش ظرفیت انبارهای فنی و مهندسی شبکه تعاون روستایی و کشاورزی استان به میزان 1250 تن در شش ماهه اول امسال خبر داد.
كشاورزي،استان،روستايي،شبكه،فني،تعاون،تجهيز،باب،مهندسي،محصولا ...

مدیر کل تعاون روستایی استان یزد از افزایش ظرفیت انبارهای فنی و مهندسی شبکه تعاون روستایی و کشاورزی استان به میزان 1250 تن در شش ماهه اول امسال خبر داد.
به گزارش ایسنا، «یداله جوادپور» در مورد ایجاد و تجهیز ظرفیت‌های فنی مهندسی شبکه تعاون روستایی و کشاورزی استان در سال جاری، تصریح کرد: در این مدت تعداد سه طرح از زیرساخت‌های شبکه شامل مراکز عرضه و خرید محصولات کشاورزی و دامی ایجاد، تکمیل، تجهیز و استاندارد‌سازی شده است.
به گفته وی، همچنین طی شش ماهه نخست امسال تعداد دو واحد از صنایع فنی، تبدیلی، تکمیلی و تولیدی شبکه شامل واحد مرغداری شرکت تعاونی روستایی امید بهاباد و ایستگاه جمع آوری شیر شرکت تعاونی دامداران شهرستان یزد تکمیل و تجهیز شده است.
جوادپور افزود: در راستای توسعه ظرفیت‌های فنی مهندسی شبکه تعاون روستایی و کشاورزی استان در این مدت یک هزار و 250 تن به ظرفیت انبارهای فنی و مهندسی این شبکه‌ی تعاونی در شهرستان بهاباد و بافق افزوده و تعداد 11 دستگاه ماشین‌آلات، ادوات و دنباله‌بندهای کشاورزی نیز در بین کشاورزان استان توزیع شده است.
این مسئول نقش موثر و قابل توجه زیرساخت‌های این حوزه در تکمیل زنجیره تولید، برداشت، جمع آوری، بسته بندی، فرآوری و بازار رسانی محصولات کشاورزی و دامی استان را یاداور شد و بیان کرد: شبکه تعاونی‌های روستایی، کشاورزی و تولید استان یزد با سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه در طول سالیان متمادی اقدام به ساخت، توسعه و تجهیز بیش از 30 واحد صنایع تولیدی، تبدیلی، تکمیلی و فرآوری نظیر کارخانجات خوراک دام و مواد لبنی، ایستگاه بوجاری بذر، کشتارگاه، سردخانه، کارگاه‌های بسته‌بندی خشکبار و حبوبات، قند، شکر، چای و مواد پودری، سورت و بسته‌بندی محصولات گلخانه‌ای، ایستگاه‌های جمع‌آوری شیر، آزمایشگاه آنالیز شیر و خوراک دام، واحد پرورش طیور و واحدهای خوراک دام صنعتی، کرده است.
مدیر کل تعان روستایی استان همچنین از فعالیت 93 باب انبار چند منظوره به ظرفیت 77 هزار و 500 تن، هشت باب بازارچه و مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی، 47 باب فروشگاه مصرف، 84 باب فروشندگی مواد سوختی، سه جایگاه پمپ بنزین سکودار و دو شرکت حمل و نقل درون شبکه‌ای در این رابطه خبر داد.
انتهای پیام