سپهرزاد: سرپرست دوومیدانی باید از جنس این رشته باشد
کارشناس دوومیدانی معتقد است که شرایط این رشته در سال منتهی به المپیک توکیو خوب نیست و هر چه سریعتر باید سرپرستی از جنس دوو میدانی برای این فدراسیون تعیین شود.

کارشناس دوومیدانی معتقد است که شرایط این رشته در سال منتهی به المپیک توکیو خوب نیست و هر چه سریعتر باید سرپرستی از جنس دوو میدانی برای این فدراسیون تعیین شود.
به گزارش ایسنا، ۱۵ شهریور ماه دوره ریاست چهار ساله مجید کیهانی در فدراسیون دو و میدانی به پایان رسید اما به دلیل پیش رو بودن مسابقات قهرمانی جهان، انتخاب سرپرست به بعد از این مسابقات موکول شد.
اکنون و در حالی که حدود ۱۵ روز از مسابقات قهرمانی جهان میگذرد اما وزارت ورزش سرپرستی برای این فدراسیون تعیین نکرده است.
هادی سپهرزاد، کارشناس دو و میدانی در گفتوگو با ایسنا به انتخاب نشدن سرپرست برای فدراسیون دو و میدانی اشاره و بیان کرد: به نظرم مسئولان ورزش فکر میکنند در این رشته سهمیهی دیگری برای المپیک کسب نمیشود و با اینکه نام سه کاندیدای سرپرستی اعلام شد اما هر بار به دلیلی حکمشان زده نشد.
او در این مورد افزود: دو و میدانی پتاسیل افزایش سهمیه المپیک را در پرتاب دیسک، دوی ۴۰۰ متر مانع، پرتاب وزنه و دیگر مادهها دارد اما برنامه خاصی برای افزایش تعداد سهمیهها نمیبینیم چون این برنامهها باید دو سال قبل از المپیک آغاز میشد تا ورزشکاران بتوانند با شرایط خوبی در مسابقات مختلف سهمیه کسب کنند اما در چند ماه اخیر حتی یک اردو هم نداشتیم.
ورزشکارانی مثل بهنام شیری که در قهرمانی آسیا قطر نقره گرفت، به خاطر کار کردن با من کاملا بایکوت شدند.
سرپرست فدراسیون باید از جنس دوومیدانی باشد
سپهرزاد خواستار انتخاب سرپرستی از جنس دو و میدانی برای فدراسیون شد و گفت: اگر وزارت ورزش و جوانان اعتقاد دارد دو و میدانی رشتهای پایه و مادر است باید هرچه سریعتر سرپرستی از جنس این رشته انتخاب کند.
چنین افرادی که خاک دو و میدانی را خوردند در وزارت ورزش و خارج از آن کم نیستند.
استفاده از سرپرستهایی بدون شناخت از دو و میدانی و قرار گرفتن کوتاه مدت در راس کار وقتی هیچ برنامهای ندارند، ظلم به دو و میدانی است.
او در ادامه افزود: فدراسیون میخواهد بگوید شرایط دو و میدانی حساس نیست تا یک سرپرست معمولی بیاید و سریع انتخابات را برگزار کند.
آنها وقتی در یک مسابقه دو مدال و در مسابقه بعد سه مدال میگیرند، میگویند پیشرفت داشتیم در حالی که واقعیت دوومیدانی این نیست و سالهای قبل تیم برای کسب ۱۵ مدال اعزام میشد و ۷ مدال میگرفت.
از وزیر ورزش و آقای داورزنی خواهش میکنم نگاه ویژهتری به دوومیدانی داشته باشند.
کسانی باید رای بدهند که خاک دوومیدانی را خورده باشند
این کارشناس در مورد حق رای ورزشکاران در انتخاب رئیس فدراسیون گفت: درد جامعه دو و میدانی این است که مربیان و ورزشکارنی که سالها خاک این رشته را خوردند، حق رای ندارند اما روسای هیاتها رای میدهند که برخی از آنها اصلا در هیات خود حاضر نمیشوند.
خواهش میکنم از کسانی مثل حدادی، سجاد مردای و کسانی که دینشان را به این ورزش ادا کردند شرایط دوومیدانی را جویا شوید چون دوست داریم افرادی انتخاب شوند که کاملا دو و میدانی را درک میکنند.
سپهرزاد افزود: متاسفانه فدراسیون فعلی شرایطی را به وجود آورد که بسیاری از استعدادهای ناب دو ومیدانی مثل محمدرضا وظیفه دوست، قهرمان ۲۲ ساله پرش ارتفاعمان این ورزش را کنار گذاشتند.
چند نفر از تیم نوجوانان ۲۰۱۷ که به تایلند رفت و این آقایان از آنها تعریف و تمجید میکردند، دو ومیدنی را کنار گذاشتند؟
مخصوصا آنقدر به بانوان کم لطفی شد که برخی از مدالآوران خداحافظی کردند.
شرایط دوومیدانی ملتهب است و کسی به دادش نمیرسد
او به پرداخت نشدن حقوق به مربی و ورزشکاران ملی اشاره کرد و گفت: فدراسیون را به سمت مدال محوری بردند تا پاداش برای ورزشکاران مهم شود و در نتیجه تست دوپینگ تعدادی مثبت اعلام شد، برخی آسیبب دیدند و برخی هم این رشته را کنار گذاشتند.
محمد و محمود صمیمی سنشان از آقای حدادی کمتر بود اما به خاطر بیتوجهی فدراسیون خداحافظی کردند و با اینکه تلاش کردم آنها را برگردانم اما گفتند با شرایطی که برایشان ایجاد کرده اند برنمیگردیم.
شرایط خوبی نداریم.
ورزشکاران ملی و المپیکیمان از جیب هزینه می کنند.
نمونهاش آقای تفتیان است که با هزینه شخصی ورودی المپیک را کسب کرد.
سپهرزاد برگزاری انتخابات قبل از المپیک را اشتباه دانست و گفت: انتظار داریم سرپرستی از جنس دو و میدانی انتخاب شود تا بدون دغدغه برای ارتقاء و کسب سهمیه المپیک تلاش کنیم.
قطعا اگر سرپرست این رشته را بشناسد برگزاری انتخابات قبل از المپیک اشتباه است مخصوصا الان که حدود ۷ ماه است شرایط این رشته ملتهب شده و کسی به دادش نمیرسد.
انتهای پیام