کانادا هم مجوز صادرات سلاح به ترکیه را متوقف کرد
در ادامه اعتراضات جامعه بینالملل به عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه، کانادا نیز به طور موقت صدور مجوز جدید برای صادرات تسلیحات به آنکارا را به حالت تعلیق درآورد.<br/>

در ادامه اعتراضات جامعه بینالملل به عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه، کانادا نیز به طور موقت صدور مجوز جدید برای صادرات تسلیحات به آنکارا را به حالت تعلیق درآورد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، در پی اقدام برخی کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، آلمان، نروژ، چک، انگلیس و فنلاند در توقف صادرات سلاح خود به ترکیه، در اعتراض به عملیات نظامی این کشور در خاک سوریه، کانادا نیز به طور موقت صدور مجوز جدید برای صادرات تسلیحات به ترکیه را به حالت تعلیق درآورد.
پایگاه خبری «گلوبال نیوز» در این خصوص گزارش کرد، وزارت امور خارجه کانادا با تأیید تعلیق موقت صادرات تسلیحات به ترکیه، تصمیم آنکارا برای اقدام نظامی در شمال و شمال شرقی سوریه را «محکوم» کرد.
در بیانیه وزارت خارجه کانادا در ارتباط با عملیات نظامی ترکیه در سوریه آمده است: «این اقدام یکجانبه، ثبات یک منطقه از قبل آسیبپذیر را تضعیف میکند».
وزارت خارجه کانادا ادامه داد: «ما خواستار محافظت از غیرنظامیان هستیم و از تمامی طرفین درخواست میکنیم به تعهداتشان در مقابل قوانین بینالملل احترام بگذارند که این (تعهدات) شامل دسترسی بدون مانع به کمکهای انساندوستانه میشود».
کانادا نیز از جمله کشورهایی به حساب می آید که از همان آغاز عملیات نظامی ترکیه علیه شبه نظامیان کُرد شمال و شمال شرقی سوریه، با آن به مخالفت پرداخت.
در ادامه اعتراضات بینالمللی، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو نیز روز گذشته (سهشنبه) ضمن ابراز مخالفت با عملیات نظامی ترکیه در سوریه، در خصوص تأثیراتی که این عملیات میتواند بر مبارزه با تروریستهای داعش و همچنین ثبات منطقه به وجود آورد، ابراز نگرانی کرد.
ترکیه علیرغم اعتراضات بینالمللی همچنان بر ادامه این حملات نظامی در سوریه تأکید دارد و گزارشها حاکی از آن است که شورای امنیت سازمان ملل قرار است امروز جلسه محرمانهای را در خصوص بررسی اوضاع شمال سوریه برگزار کند.
برخی دیپلماتهای آگاه به خبرگزاری «آسوشیتدپرس» اعلام کردند که آلمان از جانب پنج کشور شورای امنیت که همچنین اعضای اتحادیه اروپا نیز هستند، درخواست برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره عملیات نظامی ترکیه را مطرح کرده است که کشورهای دیگر شورای اتحادیه اروپا شامل فرانسه، انگلیس، بلژیک و لهستان میشوند.
انتهای پیام/م