سابقه طولانی ترور دانشمندان هستهای مسلمان توسط موساد
مرگ مشکوک دانشمند هستهای مصری را میتوان از جدیدترین اقدامات تروریستی سرویس موساد دانست که در راستای سیاست حذف دانشمندان مسلمان دنبال میشود.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، سرویس جاسوسی موساد رژیم صهیونیستی طی دهههای گذشته فعالیتهای متمرکزی برای شناسایی و از بین بردن دانشمندان عربی و اسلامی بویژه در زمینه هستهای دنبال میکند.
این اتفاقات در شرایطی رخ میدهد که اسرائیل تلاش دارد مانع از پیشرفت کشورهای اسلامی بویژه در زمینه تکنولوژی مسالمتآمیز هستهای شود.
رژیم صهیونیستی شرایط مشابهی را در زمینه ایران دنبال کرده و تعدادی از دانشمندان هستهای جمهوری اسلامی ایران را نیز به شهادت رسانده است.
اخیرا دولت مصر از روایت مشکوک کشته شدن ابوبکر عبدالمنعم رمضان دانشمند هستهای مصر در هیئت رسمی نظارت بر فعالیتهای اتمی خود خبر داد.
این در حالی بود که وی برای شرکت در یک کنفرانس بینالمللی به مراکش رفته بود.
اطلاعات موجود نشان میدهد که مرگ ناگهانی و مشکوک این دانشمند هستهای عملیات ترور جدیدی است که توسط سرویس جاسوسی موساد انجام شده است.
این اتفاق در شرایطی رخ داد که بسیاری از دانشمندان هستهای مصر طی دهههای گذشته توسط رژیم صهیونیستی ترور شده اند.
علاوه بر اینکه مراکش یکی از مهمترین کشورهایی است که موساد در فعالیتهای جاسوسی خود از آن استفاده میکند.
سامی شعبان رئیس هیئت نظارت بر فعالیتهای هستهای در اظهاراتی تاکید کرد که مرگ مشکوک این دانشمند هستهای در سطوح بالا از سوی وزارت خارجه مصر و آژانس بینالمللی انرژی اتمی رسیدگی خواهد شد.
با این وجود مقامات مصری خیلی زود اعلام کردند که این دانشمند هستهای در نتیجه یک عارضه قلبی از دنیا رفته است.
سفیر مصر در رباط پایتخت مراکش مرگ وی را به دلیل سکته قلبی دانسته است، این موضوع تردیدها در خصوص شانه خالی کردن دولت مصر در تحقیقات دقیق و کامل در این حادثه را افزایش میدهد.
به این ترتیب میتوان گفت فرضیه ترور این دانمشند هستهای با قدرت مطرح است، فعالان فضای مجازی اعلام میکنند که وی مسموم شده و بعد از مرگ و به علت لخته زدن خون، آزمایش و اطلاع از سم موجود در خون وی ممکن نبوده است.
این فعالان همچنین نسبت به شتابزدگی مصر در رد فرضیه ترور نیز ابراز تعجب کردند.
همچنین در توئیتر تصویری از این دانشمند منتشر شده که وی را در شرایط جسمی خوب قبل از مرگ ناگهانیاش نشان میدهد.
او در این تصویر شربتی در دست دارد که برخی اعلام میکنند احتمالا این شربت حاوی موادی بوده که باعث لخته زدن خون او شده و او را دچار سکته قلبی کرده است.
پیش از این فاش شده است که سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی فعالیتهای گستردهای را در زمینه ترورهای شیمیایی انجام داده و داروهایی را در اختیار دارد که در صورتی که فردی را با آن ترور کنند، امکان رهگیری آن نیز وجود ندارد.
این در حالی است که بر خلاف رویکردهای راهبردی رژیم صهیونیستی هر نوع پیشرفت در زمینههای علمی و بویژه هستهای در کشورهای عربی بر خلاف منافع داخلی رژیم صهیونیستی به شمار میرود.
پیش از این نیز اسرائیل تعداد قابل توجهی از دانشمندان هستهای مصر را ترور کرده است.
روزنامه الموجز مصر توضیح میدهد که پیش از این نیز بسیاری از دانشمندان مصری در معرض ترور توسط دولتهای متخاصم یا سرویسهای جاسوسی آنها قرار گرفتهاند.
حتی برخی نویسندگان ضد اسرائیلی و ضد آمریکایی نیز وجود داشتهاند که ترور شدهاند.
سابقه موساد در ترور دانشمندان هستهای جهان اسلام
با گذشت سالها از زمان کشف انرژیهای نو و بویژه انرژی هستهای و روشنتر شدن اهمیت این شاخص توسعهای، رقابت کشورها برای رسیدن به تکنولوژی هستهای افزایش پیدا کرد، اما کشورهای توسعه یافته که در اوایل قرن بیستم موفق به دستیابی به این انرژی و بهره برداری از آن شده بودند، در ظاهر به بهانه جلوگیری از گسترش تسلیحات هستهای و در اصل برای مهار کشورهای دیگر برای توسعه توان هستهای صلحآمیز خود یک موسسه بینالمللی را تاسیس کردند که آن را آژانس بینالمللی انرژی اتمی نامیدند، این آژانس نیز مانند خیلی از مراکز بینالمللی دیگر از همان ابتدا تحت نفوذ و اعمال نظر شدید قدرتهای برتر اقتصادی و نظامی در جهان قرار گرفت و به عنوان اهرم فشاری ضد کشورهای در حال توسعه و ضعیف استفاده شد.
کشورهای در حال توسعه نیز خیزش علمی خود را برای رسیدن به انرژی هسته ای آغاز کردند، اما با مقاومت قدرتهای برتر مواجه شدند و تنها با باج دادن به طرفهای بینالمللی مطرح در این زمینه بود که موفق به ایجاد فنآوری وارداتی و نه تولیدی هستهای در کشور خود میشدند، البته در این میان جایگاه رژیم صهیونیستی و آمریکا متفاوت از دیگران بود، تلآویو که بنا بر برخی گمانهزنیها بیش از 300 کلاهک اتمی را در اختیار دارد، به شدت با تجهیز هر کدام از کشورهای مسلمان منطقه به انرژی هستهای هم از نوع تولیدی و هم وارداتی مخالف است و اقدامات زیادی را نیز برای جلوگیری از دستیابی این کشورها به این انرژی پاک انجام داده است، این رژیم تمام قراردادهای کشورهای عربی و اسلامی با اروپا و آمریکا را در زمان انعقاد لغو کرده و از سوی دیگر با تروریسم هسته ای و کشتار دانشمندان فیزیک اتمی در کشورهای عربی و تخریب تاسیسات آنها مانع از توسعه فنآوری های بومی آنها در این زمینه شده است.
در ادامه این مطلب بخشی از اقدامات تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشورهای مختلف برای جلوگیری از توسعه فنآوری هستهای این کشورها را بررسی میکنیم.
مصر
کشور مصر یکی از مهمترین کشورهایی است که تعداد زیادی از دانشمندان هستهای را به دنیای علم و فناوری تحویل داده است، بر اساس آمار موجود بیش از 180 دانشمند هستهای مصر تنها در خارج از این کشور به فعالیتهای تحقیقاتی مشغول هستند، گفته میشود بیش از صد نفر از این افراد در آمریکا هستند.
تاریخ معاصر مصر البته شاهد نمونههای دیگری از دانشمندان هستهای نیز بوده است که به دلایل مختلف سرنوشت خوبی نداشته و از سوی افراد و گروههایی که هیچ گاه شناخته نشدند، مورد حمله و ترور قرار گرفتند، این افراد عمدتا از کسانی بودند که پیشنهادات غربیها در مورد فعالیتهای تحقیقاتی در خارج از مصر بویژه آمریکا را رد میکردند یا اینکه انگیزههای ضد صهیونیستی از فعالیتهای تحقیقاتی خود داشتند.
البته حذف فیزیکی تنها گزینه رژیم صهیونیستی برای تخریب فعالیتهای هستهای مصر نبود، آغازین تلاشهای این رژیم در راستای اخلال در برنامه هستهای سایر کشورها در زمان ریچارد نیکسون، رییس جمهور اسبق آمریکا صورت گرفت؛ یعنی زمانی که واشنگتن با فروش راکتور اتمی به مصر به منظور تولید برق موافقت کرد.
اما این طرح در نهایت به خاطر اعمال فشار صهیونیستها، از داخل آمریکا، لغو شد.
حساسیت مقامات اسرائیلی به این موضوع تا اندازهای بود که در دهه 1960، با نفوذ به طرح ساخت موشک در مصر و با راهی کردن یک جاسوس آلمانی به نام «اسکورتسی»، موفق شدند، این طرح را نیز تخریب کنند.
از سوی دیگر مصر در دهه 60 میلادی کار نوسازی طرح موشکهای زمین به زمین را با کمک برخی کارشناسان آلمانی آغاز کرد و همین امر اسرائیلیها را بر آن داشت تا برای اخلال در این برنامه نیز دست به کار شوند که ماحصل آن ناپدید شدن همیشگی کروچ، کارشناس آلمانی بود که در این طرح با مصر همکاری میکرد.
در زیر مشخصات تعدادی از دانشمندان مطرح هستهای مصر که به دست عوامل موساد و سازمان سیا ترور شدهاند را میبینید:
سمیر نجیب
سمیر نجیب یکی از دانشمندان هستهای مصری بود که با نبوغ خود خیلی زود از دانشکده علوم دانشگاه قاهره فارغ التحصیل شد، وی فعالیت ها و مطالعات خود را در زمینه فیزیک اتمی دنبال کرد و در شرایطی که 33 سال داشت، به آمریکا اعزام شد تا تحت نظارت دانشمندان علوم هستهای و فیزیک فعالیتهای خود را ادامه دهد، نبوغ این داشمند مصری به حدی بود که باعث شد وی حتی یک سال زودتر از زمان تعیین شده، رساله خود را تدوین کند.
در همین زمان دانشگاه دیترویت مسابقهای را میان دانشمندان هستهای تشکیل داد تا یک استادیار در رشته علوم طبیعی انتخاب کند، وی در این مسابقه از میان بیش از دویست دانشمند از کشورهای مختلف به مقام دوم رسید و موفق شد به عنوان استادیار این دانشگاه انتخاب شود.
مطالعات او شگفتی مراکز مطالعاتی آمریکا را برانگیخت و در عین حال باعث ایجاد نگرانی در میان صهیونیست ها و گروه های سیاسی هوادار این رژیم در آمریکا شد.
بویژه اینکه وی بعد از جنگ ژوئن سال 1967 احساس کرد که کشورش به وی نیاز دارد و باید به مصر بازگردد، او مصمم به بازگشت بود و حتی بلیت بازگشت خود را نیز رزرو کرده بود، اما وقتی آمریکاییها از سفر وی آگاه شدند، در ابتدا مشوقهای مادی و علمی برای وی تعریف کردند تا او در آمریکا بماند، ولی نجیب تمام این مشوقها و تهدیدها را رد کرد.
در شب بازگشت وی، این گروه ها تصمیم گرفتند تا هر طور شده مانع از بازگشت این دانشمند هستهای به کشورش شوند، به همین علت در یک صحنه تصادف ساختگی که با یک دستگاه کامیون صورت گرفت، او را از جاده منحرف کردند، سمیر نجیب در این تصادف جان خود را از دست داد.
علی مصطفی مشرفه
مصطفی مشرفه یکی دیگر از دانشمندان اتمی مصری است که مرگ مشکوکی داشته است، وی اولین مصری بود که در زمینه مطالعات هوا فضا کار کرد، او یکی از مهم ترین شاگردان آلبرت انیشتین بود و در ارائه نظریه نسبیت کمک زیادی به وی کرد، او با دولت وابسته مصر به ریاست ملک فاروق نیز مخالف بود و برخی میگویند که این دولت با همراهی صهیونیستها در مرگ مشرفه نقش داشته است.
مشرفه ریاضیدان و دانشمند فیزیک بود که در سال 1898 به دنیا آمد، او در سال 1917 برای اولین بار برای یک سفر علمی به انگلیس رفت، او در ابتدا به دانشگاه ناتینگهام و بعدها به دانشکده سلطنتی انگیس رفت و لیسانس خود را در سال 1923 به دست آورد، او مدرک دکترای خود را در رشته فلسفه از دانشگاه لندن در کوتاهترین زمان ممکن که قوانین انگلیس اجازه آن را میداد دریافت کرد.
وی بعد از پایان تحصیلاتش به مصر بازگشت و بعد از مدتی تدریس در این کشور بار دیگر به انگلیس رفت و دکترای خود را در رشته علوم نیز به دست آورد و به این ترتیب اولین مصری شد که در این رشته به درجه دکتری رسیده است.
او در سال 1925 بار دیگر به مصر بازگشت و ضمن تدریس در دانشگاه قاهره رتبه استادی را نیز با وجود سن پایین خود دریافت کرد، او در سال 1936 رئیس دانشکده علوم این دانشگاه شد و چهار بار متوالی سمت وی در ریاست تمدید شد.
دکتر مشرفه اولین کسی بود که بررسی های علمی در زمینه ایجاد مقیاسی برای خلأ انجام داد، او همچنین نظریه های جدیدی در تفسیر اشعه های خورشیدی داد، نظریه های وی در زمینه سرعت و اشعه های خورشیدی به یکی از مهم ترین نظریه های جهانی تبدیل شد و شهرت او را جهانی کرد.
او همچنین اولین کسی بود که متوجه شد از هیدروژن می توان به تکنولوژی ساخت بمب دست یافت، اما چون تمایلی برای این کار نداشت، این بررسی را ادامه نداد، البته آمریکایی ها و روس ها بعدها این تحقیقات را کامل کرده و به این بمب دست یافتند.
بررسی های علمی وی قبل از مرگ به بیش از دویست مطالعه علمی رسیده بود، او مطالعات بسیار زیادی در مورد اتم انجام داد، اما نهایتا در سال 1950 به طرز مشکوکی جان خود را از دست داد.
یحیی المشد
یحیی المشد اتم شناس و استاد دانشگاه در سال 1932 در مصر متولد شد، او در دانشگاه اسکندریه در سال 1952 فارغ التحصیل شد و در سال 1963 نیز مدرک دکترای خود را در رشته مهندسی رآکتورهای اتمی دریافت کرد، او مدرک خود را در شوروی سابق دریافت کرد.
وی بعد از بازگشت به مصر به هیئت انرژی اتمی این کشور پیوست و مطالعاتی را در این زمینه انجام داد، او سفری نیز در سالهای 1963 تا 1964 به نروژ داشت و بعد از آن به عنوان استادیار به دانشگاه اسکندریه بازگشت و مدت کوتاهی بعد از این ماجرا به درجه استادی رسید.
از او بیش از 50 پژوهش منتشر شده است.
بعد از جنگ 1967 فعالیت های اتمی مصر متوقف شد و به این ترتیب مطالعات در این زمینه نیز به حالت تعلیق درآمد، بعد از جنگ سال 1973 اوضاع بدتر شد، به همین علت وی جذب فعالیت های هستهای عراق شد و در سال 1975 به عراق رفت، وی در دوره کار در عراق برای دریافت یک محموله اورانیوم بنا به اصرار فرانسه مجبور به حضور در این کشور شد، اما در هتل محل اقامت خود در پاریس به طرز فجیعی کشته شد.
مقامات امنیتی فرانسه برای توجیه این اقدام شایعات ضد اخلاقی علیه وی منتشر کردند، اما طولی نکشید که دروغ بودن این شایعات رو شد.
رژیم صهیونیستی بعدها با انتشار فیلمی با عنوان "حمله به تاسیسات هسته ای" جزئیات حمله خود به تاسیسات عراق را فاش کرد، در این فیلم 45 دقیقه ای صهیونیست ها به صورت رسمی به ترور یحیی المشد اذعان کرده و گفتند که ترور وی اقدامی از سوی موساد برای تضمین از بین رفتن کامل برنامه هستهای عراق بود.
دولت وابسته مصر و رسانه های این کشور که در آن زمان معاهده کمپ دیوید را با رژیم صهیونیستی منعقد کرده بود، اهمیت زیادی برای ترور این دانشمند هسته ای قائل نشدند و با سردی با خانواده وی که به مصر بازگشته بود، رفتار کردند.
سعید السید بدیر
سعید السید بدیر دانشمند مصری بود که با فعالیت در نیروهای نظامی مصر با درجه سرهنگی بازنشسته شد، او بعد از بازنشستگی فعالیتهای علمی خود را ادامه داد و در مطالعات ماهواره ای در دانشگاه لزیزع آلمان غربی مشغول شد، او در طول دو سال مطالعات خود به نتایج شگفت آوری رسید و مطالعات وی در تمام جهان منتشر شد، اما با همکاری این دانشمند مصری با دو دانشمند آمریکایی دولت آلمان سخت گیری هایی را علیه وی آغاز کرد، نگرانی بدیر در مورد این سخت گیری ها تا جایی رسید که وی تصمیم به بازگشت به قاهره گرفت و در سال 1988 این تصمیم را عملی کرد، او به اسکندریه رفت تا مطالعات خود را در این شهر ادامه دهد، اما مدتی بعد جنازه وی در این شهر پیدا شد، همسرش معتقد است که وی به دست نیروهای اطلاعاتی یکی از کشورها کشته شده است، چرا که وی در تحقیقات خود در مدت 13 سال به نتایج مهمی در زمینه مهندسی تکنولوژی موشک ها رسیده بود که او را در رتبه سوم دانشمندان این رشته قرار داد.
سمیرة موسى
خانم سمیره موسی یکی دیگر از دانشمندان هسته ای مصر است، وی در سال 1917 به دنیا آمد و در آگوست سال 1952 کشته شد، او به علت نبوغ خود در یادگیری علوم به مادام کوری شرق مشهور شده بود، با اینکه نبوغ او در دروس ابتدایی و قبل از دانشگاه اجازه ورود به رشته های مهندسی را نیز می داد، اما او ترجیح داد وارد دانشکده علوم شود، او از دکتر علی مشرفه تاثیر زیادی گرفته بود.
سمیره کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در مصر گذراند و بعد از آن به انگلیس رفت تا در مورد موضوعات هسته ای تحصیل کند، او دکترای خود را در اشعه لیزر و تاثیر آن بر مواد از این کشور به دست آورد.
وی همزمان با پیشرفت های علمی بالا به جایگاه مصر و وطن عربی در معادلات سیاسی منطقه و جهان نیز فکر می کرد، او اعتقاد داشت که در اختیار داشتن سلاح هسته ای در تحقق صلح و ثبات تاثیر بسزایی خواهد داشت و کشورهایی که به دنبال صلح میروند باید از موضع قدرت ظاهر شوند، وی با جنگ های زیادی معاصر بود و در دوره ای زندگی کرده بود که استفاده آمریکا از سلاح اتمی در هیروشیما و ناکازاکی را نیز دیده بود، او مسایل مربوط به در اختیار گرفتن سلاح هسته ای از سوی رژیم صهیونیستی را نیز دنبال میکرد.
سمیره موسی سه ماه بعد از اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی هیئت انرژی اتمی مصر را تشکیل داد و سعی کرد دانشمندانی را برای گرفتن تخصص در زمینه های مختلف علوم هسته ای به خارج بفرستد، وی اصرار داشت که مصر به سلاح هسته ای مجهز شود، او در عین حال کنفرانس هایی با موضوع انرژی هسته ای برای رسیدن به صلح را نیز برگزار کرد که بسیاری از دانشمندان اتمی در آن شرکت داشتند.
او می گفت که آرزویش این است که سرطان را با داروهای تولید شده از انرژی هسته ای نظیر آسپرین درمان کند.
دکتر سمیره موسی درسال 1951 برای یک فرصت مطالعاتی به دانشگاه سان لوئیس آمریکا در ایالت میسوری رفت، پیشنهادات زیادی برای ماندن وی در آمریکا مطرح شد، اما وی تمام این پیشنهادات را رد کرد، به همین علت چند روز قبل از بازگشت به مصر به بازدید از یک سایت تاسیسات هسته ای در اطراف کالیفرنیا دعوت شد و در هنگام عبور از جاده های پر پیچ و خم این منطقه یک کامیون با حمله به وی او را به دره پرتاب کرد و وی جان خود را از دست داد.
نبیل القلینی
القلینی دانشمند هسته ای مصری است که سرنوشت وی به پیچیده ترین معماهای دانشمندان هسته ای تبدیل شده است، چرا که وی از سال 1975 مفقود شده و هنوز هم اطلاع دقیقی از او در دست نیست، این اتفاق در شرایطی روی داد که وی در مأموریتی کاری از سوی دانشگاه قاهره به چک اسلواکی رفته بود تا مطالعات و تحقیقات بیشتری درباره اتم انجام دهد.
در روز 27 ژانویه سال 1975 تلفن محل اقامت دکتر القلینی به صدا درآمد و وی در پی این مکالمه تلفنی از منزل خارج شد و تا امروز اطلاعی از وی در دست نیست.
پیگیری های ضعیف دولت مصر نیز جواب قانع کنندهای از سوی چک اسلواکی را به دنبال نداشت و دانشگاه چک نیز که به طرز نامعلومی از مکلمه تلفنی وی اطلاع حاصل کرده بود، گفت که هیچ اطلاعی از وی ندارد.
اما از شواهد و قرائن این ماجرا بر می آید و وی هدف ربایش از سوی عناصر موساد قرار گرفته است، بعداز این ربایش وی ممکن است کشته شده باشد یا اینکه به دست این عوامل شستشوی مغزی شده باشد تا تمام علوم و اطلاعاتی که در ذهن دارد از بین برود، همچنین ممکن است به زندان های غرب یا رژیم صهیونیستی منتقل شده باشد.
نبیل أحمد فلیفل
نبیل احمد فلیفل یکی از دانشمند جوان هسته ای فلسطینی الاصل در مصر است، او در زمانی به عنوان یک دانشمند هسته ای مطرح شد که سی سال بیشتر نداشت.
او با اینکه از اهالی اردوگاه آوارگان الأمعری در اراضی اشغالی بود، تمام پیشنهادات غرب برای کار در خارج را رد کرد، او می گفت که باید به وطنش خدمت کند و مطالعات علمی خود را در اختیار کشورش قرار دهد، وی به صورت ناگهانی ربوده شد و چند روز بعد جنازهاش در منطقه بیت عور فلسطین اشغالی پیدا شد، هیچ تحقیقی نیز در مورد نحوه کشته شدن وی انجام نشد.
عبده شکر
دکتر عبده شکر یکی دیگر از دانشمندان مصری است که به صورت ناشناخته ای دو سال بعد از بازگشت از آمریکا جان خود را از دست داده است، جنازه وی که دانشمند انرژی اتمی بود، بعد از کشته شدن، 77 روز در آپارتمان ساحلی خود ماند، دولت مصر البته بدون اشاره به علت اصلی مرگ این دانشمند هسته ای مدعی شد که مرگ وی یک جنایت نبوده است، عبدالعال شکر برادر کوچکتر این دانشمند هستهای گفت که برادرش فوق لیسانس خود را در دانشگاه اسکندریه دریافت کرده و بعد از آن در سال 1984 به آمریکا سفر کرد، او در آنجا ریاضی محض را رشته خود قرار داده و دکترای خود را در این رشته دریافت کرد، وی در سال 1999 به مصر بازگشت، اما 15 روز بعد باز هم راهی آمریکا شد، عبدالعال می افزاید که برادرش در سال 2005 به مصر بازگشت، وی از لحاظ روحی دچار اضطراب و ترس شدیدی بوده، اما با خانواده خود در مورد تهدید یا مشکلی علیه خود صحبت نکرد.
البته به نظر می رسد این بار نیز مانند موارد مشابه دیگر، خودداری از ادامه حضور و فعالیت تحقیقاتی در آمریکا علت اصلی مرگ این دانشمند هسته ای مصری بوده است.
به هر صورت با اهمال دولت حسنی مبارک پرونده مرگ این دانشمند هسته ای نیز به صورت مبهم باقی ماند و هرگز تحقیقات کاملی در این باره انجام نشد.
ودیع وهاب جرجس
دکتر ودیع وهبی جرجس، دانشمند هستهای مصری و استاد دانشگاه قاهره که تحقیقات متعددی درباره فیزیک هستهای و مسائل مرتبط با آن داشت، وی ( جمعه 27 ژولای) ناپدید شد و جنازه وی چهار روز بعد در نزدیکی یکی از ایستگاه های مترو در قاهره کشف شد.
سازمان امنیت مصر اعلام کرد که جسد وهبی جرجس در حالی کشف شد که پس از بررسی های اولیه مشخص شد که وی بیش از سه روز است که مرده و مکان مرگش نیز در یک فضای تاریک اتفاق افتاده است.
مسالهای که بحث ربایش وی را بیش از پیش پررنگ میکند.
دکتر ودیع وهبی جرجس روز جمعه ساعت 11 به وقت قاهره برای شرکت در یک مراسم ویژه از منزلش خارج شده بود که دیگر هیچ خبری از او نشد.
ادامه دارد....