خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کبیر: تیم‌مان دیر بسته شد/ نمی‌دانم چرا حدادی بیرون مانده است

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 24 مهر 1398 - 10:07
مدیر فنی تیم بسکتبال شهرداری گرگان گفت: تیم‌مان برای حضور در لیگ برتر دیر بسته شد اما بازیکنان خوب و جوانی را جذب کردیم.
تيم،حضور،گرگان،شهرداري،بسكتبال،ليگ

مدیر فنی تیم بسکتبال شهرداری گرگان گفت: تیم‌مان برای حضور در لیگ برتر دیر بسته شد اما بازیکنان خوب و جوانی را جذب کردیم.
اسدالله کبیر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط تیم بسکتبال شهرداری گرگان برای حضور در لیگ برتر که از نهم آبان آغاز می‌شود، اظهار داشت: تیم ما یک مقدار دیر بسته شد اما بازیکنان خوبی به خدمت گرفته شدند.
نیروهای جوانی داریم که همه با انگیزه بالایی در تمرینات حضور پیدا می‌کنند.
وی ادامه داد: میانگین سنی تیم ما نسبت به فصل قبل پایین‌تر آمده است.
وقتی در تمرینات حضور پیدا می‌کنیم، لذت می‌بریم که نفرات چقدر بانشاط تمرین می‌کنند.
مدیر فنی تیم بسکتبال شهرداری گرگان گفت: قرار است هفته آینده به تهران بیاییم و دو، سه بازی تدارکاتی هم با تیم‌هایی مانند پتروشیمی و اکسن برگزار خواهیم کرد تا برای لیگ برتر آماده‌تر شویم.
کبیر در مورد اینکه شنیده شده شهرداری گرگان صحبت‌هایی با حامد حدادی برای حضور در این تیم انجام داده است، گفت: صحبتی با این بازیکن نداشتیم اما هر تیمی دوست دارد که او را جذب کند چون بازیکن بسیار توانمندی است.
فکر نمی‌کنم تیمی در ایران توان پرداخت قرارداد حامد حدادی را داشته باشد و نمی‌دانم چطور او تا این لحظه بیرون مانده است.
انتهای پیام/