خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهدید هند به قطع جریان آب رودخانه‌های مرزی به پاکستان

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 مهر 1398 - 09:41
نخست وزیر هند هشدار داد دهلی نو، جریان آب رودخانه‌های مرزی به سوی پاکستان را به زودی قطع می‌کند.
آب،هند،مودي،مرزي،رودخانه

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از جیو نیوز، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند به مقامات پاکستان هشدار داد دهلی نو قصد دارد به زودی جریان آب رودخانه های مرزی به سوی پاکستان را قطع کند به همین منظور اسلام آباد آماده باشد.
نخست وزیر هند با تاکید بر اینکه این کار ربطی به تنش های اخیر بین دو کشور ندارد گفت:‌ برخی از ایالات ها برای تولید و استفاده از حداکثر توان خود در بخش کشاورزی نیاز به آب بیشتری دارند به همین منظور ما مجبور به این کار هستیم.
نارندرا مودی همچنین در ادامه گفت:‌ این طرح یکی از وعده های من در انتخابات آتی بوده است و آن را اکنون عملیاتی و اجرایی خواهم کرد.
این در حالی است که هند همچنین قصد دارد با احداث سد بر روی سه رودخانه مرزی، سهم خود را در استفاده از آب مشترک افزایش دهد.
گفتنی است طبق معاهده سال 1960 میلادی موسوم به «سند طاس» دو کشور از یک میزان آب سرچشمه گرفته شده از کوه های مناطق شمالی و کشمیر سهم دارند.
انتهای پیام/.