خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

491 میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی در استان اردبیل توزیع شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 مهر 1398 - 08:58
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان اردبیل گفت: در 6 ماهه اخیر 491 میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی در سطح استان اردبیل توزیع شده است.
اردبيل،استان،توزيع،نفت،كاهش،نفتي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حجت مدنی شامگاه سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: در 6 ماهه اخیر 491 میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی در سطح استان اردبیل توزیع شده است.
وی از افزایش میزان توزیع فرآورده‌های نفتی در سطح استان اردبیل خبر داد و افزود: این میزان توزیع فرآورده‌های نفتی در سطح استان اردبیل نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 6.5 درصدی را به خود شاهد بوده است به طوری که ما در 6 ماهه اخیر نزدیک به 491 میلیون فرآورده‌های نفتی در سطح استان اردبیل توزیع کرده‌ایم.
مدنی با اشاره به کاهش مصرف نفت گاز و نفت کوره در استان اردبیل تصریح کرد: در 6 ماهه اول امسال در بحث توزیع و مصرف فرآورده‌های نفتی نفت گاز و نفت کوره نیز در سطح استان اردبیل با کاهش چشمگیری روبه‌رو بوده‌ایم که در نهایت با کاهش 4.2 درصدی بازهم نیاز مردم تامین و توزیع شده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان اردبیل توسعه خطوط گاز در مناطق روستایی استان اردبیل را عامل اصلی کاهش مصرف نفت سفید دانست و بیان کرد: ما در سطح استان اردبیل به ویژه مناطق روستایی با کاهش مصرف نفت سفید با کاهش 48 درصدی روبه‌‌رو بوده‌ایم که عامل اصلی کاهش مصرف نفت سفید نیز توسعه خطوط گاز در مناطق روستایی استان اردبیل است.
وی با تاکید بر اینکه انبارهای نفت استان اردبیل آمادگی ذخیره‌سازی و توزیع مناسب را دارند اظهار کرد: انبارهای نفت استان اردبیل آمادگی ذخیره‌سازی و توزیع مناسب را دارند و در راستای تامین و توزیع سوخت مطمئن به مراکز صنعتی، تولیدی، مجاری عرضه سوخت، کشاورزان، ناوگان حمل و نقل و استقبال از میهمانان تابستانی و ایام محرم در استان اردبیل تلاش می‌کنیم.
انتهای پیام/ح