خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودرو‌های آتش نشانی دارای مسیر اختصاصی می‌شوند/ معلولان سرپرست خانوار به تعداد اعضای خانواده مستمری می‌گیرند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 23 مهر 1398 - 21:04
اجتماعي،كشور،توضيحاتي،اخبار،شوراي،ماه،تهران،سازمان،مستمري،مع ...

مهم‌ترین اخبار گروه اجتماعی بیست‌‌وسوم مهر ماه؛
پربازدیدترین اخبار سرویس اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان در تاریخ بیست‌وسوم مهر ماه ۹۸ را در این بسته خبری مشاهده کنید.
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، خودرو‌های آتش نشانی دارای مسیر اختصاصی می‌شوند، معلولان سرپرست خانوار به تعداد اعضای خانواده مستمری می‌گیرند، تجمع طلبکاران شهرداری تهران مقابل ساختمان شورای شهر + فیلم و غیره از مهم‌ترین اخبار بیست‌‌وسوم مهرماه ۹۸ است.
روح الله زم یا همان نیما که روز گذشته توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در خارج از کشور بازداشت شد، در داخل کشور دارای همکارانی بود که برای او تولید محتوا می‌کردند.
در قانون جدید، چک دارای اوصاف متعددی است و برای برخی از چک‌ها می‌توان اقدام و شکایت کیفری کرد.
سخنگوی شورای نگهبان درباره دلایل مخالفت این شورا با تاسیس وزارت بازرگانی توضیحاتی داد.
قائم مقام مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی درباره شرایط بازنشستگی با ۱۰ سال سابقه بیمه توضیحاتی داد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ۱۸۹ هزار نفر در کشور دارای اختلال بینایی هستند.
یک منبع آگاه از صحت نامه ارسالی با محتوای فیلترینگ «گوگل پلی» خبر داد.
عده ای از پیمانکاران شهرداری که به خاطر اجرای پروژه های آن از شهردرای طلبکار هستند برای چندمین بار در مقابل شورای شهر تجمع کردند.
دادستانی تهران برای جلوگیری از وقوع فساد در خانه‌های مجردی که افراد ساکن در آن‌ها بی هویت هستند به موضوع ورود کرده است.
سرگرد زینی وند مقدم درباره اقدامات ترافیکی جهت تسهیل و تسریع در ماموریت‌های ایستگاه‌های آتش نشانی توضیحاتی داد.
قبادی دانا گفت: معلولان سرپرست خانوار از ماه آینده به تعداد اعضای خانواده مستمری دریافت خواهند کرد.
مدیر روابط عمومی فرمانداری تهران مسیر‌های پیاده روی جاماندگان اربعین را اعلام کرد.
انتهای پیام/