سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرایط جوی آرام در کربلا و نجف/کاهش دما تا 6 درجه در‌شمال‌ کشور

فارس | اقتصادی | سه شنبه، 23 مهر 1398 - 16:18
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت:‌ از یکشنبه 28 مهرماه دمای هوا در نوار شمالی کشور بین 4 تا 6 درجه کاهش می‌یابد.
آسمان،درجه،روز،صاف،دما،ابري،غرب،وزش،باد،آينده،كشور

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در تشریح آخرین وضعیت جوی مرزهای چهارگانه و شهرهای کربلا، نجف و بصره در عراق اظهار داشت: در مرز خسروی آسمان فردا صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و روز پنج‌شنبه نیز آسمان خسروی، نیمه‌ ابری است.
وی افزود: در پایانه مرزی مهران طی 2 روز آینده آسمان نیمه ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در مهران 38 و 22 درجه خواهد بود.
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: در مرز شلمچه آسمان طی 2 روز آینده صاف تا قسمتی ابری،‌ همراه با غبار صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود و در ایلام آسمان طی 2 روز آینده نیمه‌ابری، گاهی وزش باد با احتمال بارش خفیف باران خواهد بود.
ضیائیان گفت:‌ در نجف، آسمان فردا صاف، گاهی با افزایش ابر پیشی‌بینی می‌شود و آسمان بصره نیز طی 2 روز آینده صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعت وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
وی اضافه کرد:‌در کربلا آسمان فردا صاف خواهد بود و روز پنج‌شنبه نیز آسمان در این شهر صاف تا قسمتی ابری است، بیشینه دما فردا در کربلا 38 درجه و کمینه دما 22 درجه خواهد بود.
* کاهش دما تا 6 درجه در ‌نوار شمالی کشور
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: بعدازظهر امروز و اوایل امشب در برخی نقاط فارس،‌ هرمزگان و بوشهر رگبار پراکنده باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود که این شرایط طی 2 روز آینده در جنوب فارس، شمال و غرب هرمزگان و ارتفاعات غرب کرمان به صورت ضعیف‌تر ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در بقیه مناطق کشور تا پایان هفته جوی پایدار حاکم است، گفت: از ساعت پایانی روز شنبه 27 مهرماه با ورود سامانه جدید به کشور، بارش خفیف در برخی مناطق شمال غرب و غرب آغاز می‌شود و روز یکشنبه 28 مهرماه با تشدید فعالیت سامانه مذکور رگبار و باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد در سواحل غربی دریای خزر، مرکز کشور، غرب و شمال غرب خواهیم داشتم.
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: از یکشنبه 28 مهرماه دمای هوا در نوار شمالی کشور بین 4 تا 6 درجه کاهش می‌یابد.
ضیائیان در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا صاف خواهد بود، همچنین روزهای پنج‌شنبه تا شنبه آسمان تهران نیمه‌ابری پیش‌بینی می‌شود،‌ بیشینه دما فردا در تهران 26 درجه و کمینه دما 15 درجه خواهد بود.
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: فردا اهواز با بیشینه دمای 39 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 3 درجه بالای صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.
انتهای پیام/