خبرگزاری فارس
فارس
|
تصویری
|
سه شنبه، 23 مهر 1398 - 13:19
در سال ۱۹۲۱ میلادی یک عکاس اهل شهر بریستول کشور انگلستان با نام جیمز بیگز که در اثر یک سانحه بینایی خود را از دست داده بود، برای در امان بودن از خطر وسائل نقلیه که در خیابان های اطراف محل زندگی او در حال رفت و آمد بودند، ابتکار استفاده از عصا به رنگ سفید را که براحتی برای همگان قابل دید باشد را بکار برد. پس از آن دو تن از برجسته ترین محققین آمریكایی به نامهای دكتر ناول پری، ریاضیدان و دكتر جاكوپس تن بروك، حقوقدان توانستند قانونی را در پانزدهمین روز از ماه اکتبر 1950 به عنوان قانون عصای سفید به تصویب رسانند و این روز را به عنوان روز جهانی نابینایان نامگذاری کنند.
عصایِ سفید
در سال ۱۹۲۱ میلادی یک عکاس اهل شهر بریستول کشور انگلستان با نام جیمز بیگز که در اثر یک سانحه بینایی خود را از دست داده بود، برای در امان بودن از خطر وسائل نقلیه که در خیابان های اطراف محل زندگی او در حال رفت و آمد بودند، ابتکار استفاده از عصا به رنگ سفید را که براحتی برای همگان قابل دید باشد را بکار برد.
پس از آن دو تن از برجسته ترین محققین آمریكایی به نامهای دكتر ناول پری، ریاضیدان و دكتر جاكوپس تن بروك، حقوقدان توانستند قانونی را در پانزدهمین روز از ماه اکتبر 1950 به عنوان قانون عصای سفید به تصویب رسانند و این روز را به عنوان روز جهانی نابینایان نامگذاری کنند.